Milena Popović, ožalošćena udovica pokojnog Olivera Ivanovića, stalno se nalazila u centru pažnje zbog stalne pažnje koju dobija od obožavalaca na društvenim mrežama. Njene objave redovno skupljaju brojne komentare i komplimente, što dodatno podstiče njenu popularnost. Međutim, upravo je njena povezanost s Igorom Jurićem, renomiranim osnivačem udruženja nastalog nakon tragičnog incidenta njegove kćeri, zaokupila medijski interes.

Milena, koja je nadaleko poznata kao atraktivna i harizmatična žena, nastavlja da plijeni pažnju javnosti svakom novom fotografijom koju podijeli. Nije iznenađujuće da je njena najnovija slika ponovo izazvala značajnu buku i divljenje. U skorijoj prošlosti, u Mileninom životu dogodio se tragičan događaj kada je stan koji je delila sa sinom na Banovom brdu u Beogradu zahvatio katastrofalan požar. Kao posledica ovog nesrećnog incidenta, ona često traži utehu i predah u gradu Novom Sadu. Milenina veza i privrženost Novom Sadu, koji se često naziva i Srpskom Atinom, prevazilazi njenu romantičnu vezu sa Igorom Jurićem, jer je tokom svog boravka u njemu gajila brojna značajna prijateljstva.

U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu, šarmantna i harizmatična udovica, Milena, otkrila je pojedince sa kojima bira da provodi svoje slobodno vrijeme, bacajući svjetlo na kompaniju koju drži i veze koje je stvorila. Milena je na društvenim mrežama podelila zadivljujuću fotografiju na kojoj je pored neidentifikovane tamnokose devojke, ostavljajući svoje pratioce zaintrigiranim o identitetu devojke, iako mnogi spekulišu da je ona Milenina prijateljica.

Očaravajući snimak prikazuje dve izuzetne crnkinje u živopisnom Novom Sadu, a kada ga je Milena objavila na svom Instagram profilu, ubrzo je postao popularan u gradu na raznim društvenim mrežama. Unatoč skrivenim očima iza modernih tamnih sunčanih naočala, neosporna privlačnost i upečatljiva ljepota koja je zračila iz ove dvije žene učinila ih je gotovo nerazlučivim i ostavila sve u čudu.