Toni Bijelić, suprug Dragane Mirković i popularni srpski biznismen rođen je 1973. godine u Beču. Tonijeva obitelj srpskog je porijekla, pa se za njega obično kaže da je Srbin koji je rođen u Beču. Smatra se ozbiljnim muškarcem predvođen samouvjerenošću i bez straha da uplovi u nove poslovne poduhvate, a na osnovu onoga što smo do sada mogli vidjeti, svjestan je svojih ciljeva kao i svoje neumoljive usredotočenosti na trud, predanost i dosljednost. 

Toni nije odmah postao poznat i proslavljen. Nakon svega toga slijede godine predanog truda i posvećenog vremena. Tonijevo školovanje odvijalo se u Austriji, također je od malih nogu naučio da ljudi moraju biti dosljedni, disciplinirani i predani kako bi postigli svoje ciljeve. Život u Austriji olakšao mu je razumijevanje poslovnog svijeta. Gospodarstvo Austrije je vrlo napredno, a principi poslovanja vrlo su moderni i primjereni. Toni je kao mlad počeo voditi vlastiti posao. Roditelji su ga svim srcem podržali i vjerovali u njegovu strast i ambiciju.

Toni je do svoje 26. godine bio nepoznat široj javnosti; iako je već osnovao tvrtku i uspješno poslovao, još mu je nedostajalo priznanje. Toni se 1999. godine oženio proslavljenom folk pjevačicom Draganom Mirković, koja je u to vrijeme bila na vrhuncu karijere. Dragana Mirković je samo pet godina mlađa od svog supružnika, a ta razlika u godinama nikada nije negativno utjecala na njihov odnos, kako pojedinačno, tako i u paru. Kao mladić bio je duboko zainteresiran za automobile. Oni su bili njegov život i njegova posvećenost. Kao rezultat toga, Toni je imao jednostavan način za ulazak u svijet automobilske industrije. Ništa nije ljepše od čina bavljenja nečim u čemu uživate i nečim što volite, dokazuju to biografski detalji Tonija Bijelića.

Da Toni uživa u automobilima vidljivo je i po prisutnosti automobila renomiranih marki, poput Ferrarija i Mercedesa, ispred njegove kuće. Toni je uspio spojiti i obaveze i uživanje te tako zaraditi značajnu svotu novca. Toni se trenutno smatra značajnim gigantom u autoindustriji, njegovo ime je vrlo cijenjeno i poštovano u ovoj oblasti. Time je Toni stekao punu ovlast za kreiranje novih modela na ovom polju. Prava senzacija za sve ljubitelje automobila bila je vijest da je Jean-Claude Van Damme, proslavljeni glumac, kupio Maybach coupe. Inače, Van Dam je dobar prijatelj Tonijeve supruge Dragane Mirković. Van Dam je ovo egzotično vozilo platio preko 200.000 eura. Veliki uspjeh u automobilskoj industriji donio je Toniju značajno bogatstvo, ali i dobar ugled u društvu. Toni je iskoristio svoj ekonomski status kako bi se posvetio nekretninama i od toga dodatno zaradio. Osim automobila, Toni je također istaknuti lider u nekretninama, svaka od ovih nekretnina bila je vrlo skupa. No, to nije spriječilo Tonijevu želju da nastave s preuzimanjem teritorija u Beču.

Nedavno je kupio dvorac u Beču, koji je izgrađen u 12. stoljeću. Dvorac se naziva “Ebenfurt” i iznimno je prostran. Osim toga, teritorij ovog dvorca je velik, koji se procjenjuje na 1,5 hektara. Toni je ovaj dvorac stekao povijesnu važnost kao i obnova. Za obnovu ovog dvorca utrošena su mnoga sredstva, ali to je bila Tonova želja i kao rezultat to se mora cijeniti. Unatoč golemom bogatstvu, Toni je ostao privržen svojoj obitelji i svojoj rezidenciji. Nikada nije govorio o svom bogatstvu, što je dovelo do toga da su ostali sudionici razgovora postali neučtivi prema njemu. Mnogi njegovi poznanici i prijatelji smatraju ga “skromnim milijunašem”. Životopis Tonija Bijelića neizostavno je vezan uz medije, a može se reći da ima vrlo miran i uravnotežen stil života.

Toni je u javnosti predstavljen kao pun ljubavi, pažljiv i odan suprug. Njih dvoje su se slučajno sreli. Toni zapravo nije znao tko je on, jer je cijeli život posvetio životu u Austriji i nije znao za glazbeni svijet Srbije. Našli su se u Beču uz pomoć njegova menadžera. Toni je s Draganom bio u ljubavnoj vezi od prvog susreta. Uživali su godinu dana i nastavili se družiti, unatoč činjenici da su bili miljama udaljeni. Vjenčali su se 1999. godine u Beču. Zbog sankcija i drugih ograničenja Draganini najbliži prijatelji nisu mogli posjetiti Beč. Dragana je bila jako očajna jer ni roditelji nisu mogli doći na njeno vjenčanje.

Toni je bio vrlo kreativan i posvećen svojoj voljenoj supruzi kada je u pitanju njegova prosidba. Naime, Draganu je Toni pokušao zavesti dok je čekala na semaforu. Njihov brak rezultirao je rođenjem dvoje djece, kćeri Manuele i sina Marka. Toni je prije tri godine oboljela od raka zbog kojeg je dobila upalu pluća. Dragana se tada nije razvodila od supruga, tvrdi da je to bio najteži period u njihov brak. Njihova predanost je trajna, kao i njihova zajednička predanost.

I nakon 20 godina braka, Toni se i dalje ponaša kao mladić, ne obazirući se ni na godine ni na suprugu. Dokazuje to i poklon koji je Toni svojoj supruzi poklonio za 50. rođendan. Riječ je o vozilu mercedes, koje je procijenjeno na oko 500.000 eura. Također, svima je poznato da se Draganin suprug zove Tonije, a to je ime i za njega, međutim njegovo pravo ime je zapravo Antonije Bijelić, prenosi Espreso.rs, a biografija Tonija Bijelića ostavila je bez daha.