Pjevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena prije dvije godine vjenčali su se crkveno-općinski, u krugu najuže obitelji i suradnika, a sada su prilikom svadbene ceremonije odlučili pozvati veći broj ljudi. Naravno, medijima su najzanimljivije bile estradne ličnosti, a povodom ovog događaja bilo ih zaista mnogo. 

Zlata Petrović i njen sin Jovana, Đani, Dejan Petrović, Milena Ieranić, Baja Mali Knis i drugi pojedinci. Nažalost, Radanovićeva dobra prijateljica Ceca Ražnatović nije došla na slavlje, jer je, kako prenose domaći mediji, bolesna. Restoran u Beogradu koji je bio domaćin svadbenog slavlja uređen je u bijeloj i bež boji i ima dio koji je u maslinastoj boji, njihov sin Damjan proslavit će prvi rođendan uz svijeću. Pjevač je namjeravao odjenuti istu boju pjevačevog odijela, ali kako objašnjava, nije ga uspio tražiti na vrijeme. Pjevač je također priznao da će pjesmu posvetiti svojoj supruzi, a riječ je o kompoziciji Marinka Rokvića “Tri u jedan”. Jena se našalila da bi mužu mogla otpjevati bilo što, ali da ne zna pjevati pa da se bolje čuje. Nakon toga komentirala je kako je njemu posvetila strofe “Pijena mijenjam za kralja”. Sloba je na pitanje da li je napisao pjesmu “Nije jedna žena život” u čast Jelene, a njegov odgovor je bio neočekivan.

– Oprostite mi na mojoj prošlosti koja je ružna – rekao je pjevač uz osmijeh koji je upućivao na njegov prethodni brak. Slobino svadbeno slavlje bilo je veliki san njegove majke Draginje, koja je večeras sređena i veselo raspoložena posjetila restoran. “Oduševljen sam, spreman sam sudjelovati u kolu. Jelena je izuzetna, nemam joj što zamjeriti. Neću otkrivati ​​naziv pjesme, osobno je” – rekla je Draginja. Šuškalo se da će na svadbi slavljenika biti zabranjeni mobilni telefoni, ali su Jelena i Sloba to demantovali rekavši da su samo zamolili da njihovi prijatelji ne dijele snimak na društvenim mrežama, jer će snimak sa slavlja odmah biti postavljen na pjevača.

Slobu su povezivali s brojnim popularnim djevojkama i važnim ličnostima, no on je svoju radost pronašao u društvu Jelene s kojom se sada ozbiljno vezao. O Jeleni se zna vrlo malo konkretnih detalja, ali možemo reći da je dobro razumijete. U rodnom gradu završio je Osnovnu školu “Dr. Jovan Cvijić” i Elektrotehničku i građevinsku školu “Nikola Tesla”, smjer visokogradnja. Stupio je na Arhitektonski fakultet u Novom Sadu, ali je vrlo brzo shvatio da se želi posvetiti glazbi. Njemu bliski pobornici odluke podržali su ga i vjerovali da će postići značajan uspjeh. Pjevač je izuzetno popularan i ima veliki broj saveznika. Jedan od njegovih interesa su putovanja te je sa svojom partnericom obišao brojne zemlje. Slobodan je visok 5 metara i ima oko 100 kilograma. U djetinjstvu je sudjelovao na atletskim natjecanjima, a trenirao je boks i Kick Boxing. Dugo se borio s viškom kilograma koje je izgubio uz pomoć redovite tjelovježbe. Velik je, a posebno rado jede pomfrit i hamburgere.

Godine 2013. započeo je romansu sa stjuardesama Kristinom Kijom Kockar i Moom Martinson. Kako je Kristina jedno vrijeme imala posao u Dubaiju, Slobodan joj je na kućnu adresu posvetio korpu sa 101 ružom i sadržajnom porukom. Sljedeće godine su emigrirali u Beograd i tamo se nastanili. U aprilu 2017. Kristina i Sloba su se vjenčali. U slavlju su sudjelovali samo članovi obitelji i najbliži prijatelji. U septembru 2017. Slobodan je učestvovao u televizijskoj emisiji “Zadruga” kao učesnik. Izjavio je da mu je cilj popularizirati svoju glazbu. Unatoč tvrdnjama da je sretan, on se spetljao s blogericom Lunom Đogani. Jedne večeri u “Zadrugu” su na par sati ušle i njegova supruga Kristina i Lunina majka Anabela Atijas. Razgovarali su sa Slobodanom i Anabelom, a ova ga je pitala da li je iskren prema ćerki i da li treba da se distancira od supruge ako je voli.

U Kristininu obranu tvrdila je da ga je Luna pokušavala zavesti. Za razliku od pjevačice koja je odlučila šutjeti, Luna je priznala da ga obožava i pokušat će ga obraniti. Pojedini sudionici su tvrdili da su blogerka i pjevačica imali seksualne odnose, no Luna je to demantirala. Zorica Marković objasnila je pjevaču da ga je supruga ostavila i da je izbacila sve njegove stvari iz stana, a manekenu Anđelu rekla je i da je zbog njega učestvovala u ovom rijalitiju. U medijima su se pojavile vijesti da se Slobodan i Kristina rastaju, kao i da ona ima različite brige.