Modna dizajnerica Verica Rakočević već je nekoliko godina u vezi sa 35 godina mlađim muškarcem, za kojeg se kasnije saznalo da je to zapravo Veljko Kuzmančević. Njihova bračna veza, koja je započela još tokom 2013., dovela ih je do toga da žive na imanju u blizini Veričinog bivšeg prebivališta.

Prema rečima Verića i Veljka, koji su komšije, kreatorka je pre nekoliko godina donela žalosnu odluku da proda svoje prethodno prebivalište na Avali. Međutim, brzo je prepoznala svoju pogrešku i kasnije kupila još jednu nekretninu na potpuno istom području. Stanovnici ovog planinskog kraja u Beogradu tvrde da je umjetnica svoju raskošnu kuću prodala jednoj tvrtki za simboličnu svotu zbog velikih financijskih poteškoća.

Kako piše Blic, kuća, koja je nekada bila pod hipotekom, sada je u vlasništvu banke zbog financijskih obveza tvrtke. Verica je nedavno spomenula kako njezin suprug Veljko Kuzmančević zarađuje znatno manje od nje, uz dodatak. U nedavnom intervjuu za “Magazin IN” Verica je ispričala da njen suprug u Narodnom pozorištu ima platu od 40.000 dinara, dok ona prima deset puta više. No, Verica je naglasila da konkretni iznosi nisu bitni, već da je bitno da imaju zajedničku financijsku situaciju.

– Kad moj suprug sutra postigne velike uspjehe u karijeri i poželi potpuno ostvarenje, nedvojbeno će mi ostati privržen. U tu sam spoznaju uvjerena i duboko je osjećam, zaključila je kreatorica. Kreatorica Verica Rakočević u nedavnom je otkriću priznala da se bliži osmom desetljeću i izrazila jedini strah od invaliditeta.

U dobi od 75 godina, s približavanjem mog 76. rođendana u ožujku, moja jedina preokupacija je osigurati da nikada ne postanem izvor neugodnosti za druge. Motivacija iza moje predanosti redovitoj tjelovježbi i održavanju zdrave prehrane temelji se isključivo na mojoj želji da nikada nikoga ne opterećujem. U razgovoru sa Snežanom Dakić za Hype, Verica je izrazila zahvalnost što je uspjela održati svoje fizičko i psihičko zdravlje. Svoje kontinuirano trčanje, rad i obilje kreativnih ideja smatra čimbenicima koji pridonose njezinoj cjelokupnoj brizi o sebi. Verica je samouvjereno izjavila da njezin mozak funkcionira na optimalnoj razini.

Kroz tjedan tri dana posvećujem treninzima u gradu, dok vrt postaje moje utočište tijekom ljetnih mjeseci. U zagrljaju vrta nalazim utjehu u brizi za njegove potrebe, pripremanju obroka i marljivom pranju suđa. Za stvari koje se ne mogu povjeriti u perilicu, odvojim vrijeme za pažljivo ručno pranje. Verica je, iskreno, otkrila da je žena koja joj pomaže u kućanskim poslovima počasti samo jednom u petnaest dana. Sposobnost Verice Rakočević da svojim svakodnevnim aktivnostima pobjeđuje svoje strahove učinila ju je izvorom inspiracije za brojne žene, jer neprestano pomiče granice kako u svojim estetskim tako iu profesionalnim nastojanjima.