Posljednjih dvadesetak godina obitelj Ražnatović neprestano plijeni pažnju regionalnih medija. Uz Cecu i njezine nasljednice, tu je i njezina odana sestra Lidija Ocokoljić. Zanimljivo, Lidija Ocokoljić stoji kao najveća zagovornica svoje sestre. Iako radije ostaje iza kulisa, ona igra ključnu ulogu u Cecinim postignućima i služi kao njezina osoba od povjerenja. Opće je poznato da bez Lidijina utjecaja Ceca ne bi postigla svoj cijenjeni status.

Pjevačica Ceca u intervjuu je istaknula značaj Lidije u njenom životu. “Ne samo da je ona moj anđeo čuvar, već mi je i partner u svemu. Pruža mi nepokolebljivu podršku i uvijek je bila uz mene, kako osobno tako i poslovno. Opće je poznato da joj je iskreno stalo do mene. No, ona više voli da se ne istakne u javnosti. Nju čak i kao djecu nije zanimala svjetla reflektora, za razliku od mene. Oduvijek sam težila da budem tu gdje sam danas i to mi je veliko zadovoljstvo”, izjavila je Ceca.

Iako Lidija nije od onih koji uživaju u javnosti, neminovno izbija ludnica kad god se pojavi u medijima. Tako je bilo i sinoć kada je u društvu supružnika prisustvovala proslavi rođendana Zike Jakšića. Lidija i Predrag Ocokoljić dugo su se suzdržavali od zajedničkih javnih istupa; no nedavno su kao počasni gosti bili na obilježavanju 60. rođendana Zike Jakšića.

Dok su se bračni par Ocokoljić, ruku pod ruku, probijali do jednog prestoničkog restorana, pažnju svih prisutnih plijenila je Cecina sestra. Ove je sezone upečatljivo modno isticala odjenuvši raskošnu sivu bundu dugu do poda koja je postala prava senzacija. Ne samo da je svima zapela za oko raskošna bunda, već se nisu mogli nadiviti ni skupocjenoj “Chanel” torbi koja je savršeno upotpunila besprijekoran stil njezina supruga. Predrag Ocokoljić izgleda besprijekorno u elegantnom crnom odijelu, upotpunjenom pripijenim sakoom i odgovarajućim crnim cipelama, što ga čini idealnim kompletom. Podsjetimo, Lidija i Predrag Ocokoljić nedavno su se s djecom preselili u raskošnu rezidenciju u Beogradu, a prethodno su s Cecom boravili u vili u Ljutice Bogdana.