Ana Radulović, voditeljka popularne emisije Pink, nedavno se prepustila kupovini luksuznog trkačkog automobila, a sada je napravila još jednu ekstravagantnu kupovinu kupovinom fantastičnog stana u živopisnom Zlatiboru. Kruže spekulacije da ona ima namjeru da podigne značajnu svotu novca u svrhu kupovine nekretnine.

Ova nekretnina će služiti kao mjesto gdje će ona i njena porodica moći da se prepuste divnom zimskom odmorištu. U tom trenutku, pojedinac koji je vodio događaj, koji je imao želju da zadrži duh zagonetnosti i tajnovitosti, odlučio je da izrazi svoje misli i mišljenja. Ana, koja nije ni potvrdila ni demantovala navode o kupovini stana, izrazila je nespremnost da opširno komentariše dok se određene stvari ne aktuelizuju.

Razmišljala je o potencijalnoj percepciji drugih, postavljajući pitanje kakva bi se reakcija pojavila ako se suzdržava od psovki. Moramo da vam skrenemo pažnju na činjenicu da je primamljiva žena smeđe kose nedavno luksuzno kupila vozilo marke Mercedes, a vredi napomenuti da je izričito spomenula da ga je kupila potpuno sama, bez ikakve pomoći. Ovaj post označava značajan momenat za mene jer ću uskoro ući u duži opis.

Za razliku od onih koji tvrde da „Instagram nije život“, ali nastavljaju da propovedaju o životu na platformi, ja priznajem Instagram kao sastavni deo mog postojanja. Postao je značajan aspekt života svih onih koji ga posjeduju, uključujući i mene. Stoga se osjećam primoranom da javno izrazim svoju zahvalnost i podijelim da sam u protekle tri godine svjedočio ostvarenju brojnih snova. Danas se još jedan san ostvario, a njegova težina i moj neizmjerni ponos i sreća ne bi bili tako duboki da sam ostvario svaku težnju, uključujući i ovu, isključivo vlastitim naporima.