Priča o braku između Salme Hayek i Franois-Henri Pinaulta, izvršnog direktora Keringa, zaista je zanimljiva i propraćena kontroverzama. Evo ključnih tačaka iz njihove priče:

  1. Upoznavanje: Salma Hayek i François-Henri Pinault su se upoznali slučajno, i to na glamuroznom događaju u Veneciji 2006. godine. Iako detalji njihovog susreta nisu javno otkriveni, par je navodno počeo razgovarati o fudbalu, nauci, svemiru i fizici. Oboje su delili interesovanja za ove teme, što je doprinelo razvoju njihove veze.
  2. Veridba i Trudnoća: Godinu dana nakon što su se upoznali, Salma Hayek i François-Henri Pinault su se verili. Ubrzo nakon toga, objavili su da očekuju dete. Salma je, u septembru 2007. godine, u svojoj 40. godini rodila ćerku Valentinu Palomu.
  3. Skandal s Lindom Evangelistom: Par je prošao kroz teškoće kada je kanadska manekenka Linda Evangelista otkrila da je François-Henri Pinault otac njenog deteta. Ovo je dovelo do raskida veridbe između Salme i Pinaulta. Međutim, kasnije se otkrilo da je Pinault s Evangelistom imao dete pre nego što je bio u vezi s Hayek. Nakon razmirica, par se pomirio.
  4. Venčanje i Bračna Sreća: Salma Hayek i François-Henri Pinault venčali su se 2009. godine u Parizu, na Dan zaljubljenih. Nakon turbulentnog početka, njihov brak je postao stabilan. Salma je izjavila da kod Pinoa najviše voli to što je feministički nastrojen, a podrška koju pruža njoj kao partnerki smatra seksepilnom.

Ova priča o braku i ljubavi Salme Hayek i François-Henri Pinaulta pokazuje da su parovi u javnom životu suočeni s izazovima, ali i da mogu nadići teškoće i izgraditi srećan i stabilan odnos.