Bivša teniserka Ana Ivanović donela je na svet trećeg dečaka pre nešto više od sedam meseci, čije ime još uvek ostaje nepoznato javnosti. Njena porodica, smeštena daleko od medijske pažnje na imanju u austrijskom mestu Vestendorf, uzbuđeno je dočekala novog člana doma. Fotografije malenog dečaka su retke, s obzirom da su se na internetu pojavile samo dve slike na kojima je tek rođeni mališan.Prva fotografija posle rođenja: Ana Ivanović pokazala trećeg sina, kakva slatkoća

Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović, koji veći deo godine provode privatno i skriveni od medija, sa velikim entuzijazmom pozdravljaju svoje sinove, Leona i Luku, kao starije brate koji s pažnjom i ljubavlju brinu o najmlađem članu porodice.

Porodična atmosfera Švajnštajgera i Ivanovićeva dobija poseban pečat tokom proslave dva Božića u njihovom domu, smeštenom u Vestendorfu, na podnožju Alpa. Bastijan je podelio trenutak sreće i ljubavi na društvenim mrežama, objavljujući sliku porodice kako zajedno priprema božićne kolačiće u obliku jelke. Posebno raduje mnoge slika preslatkih rukica tri brata koje zajedno s roditeljima uživaju u pripremi slatkiša.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su u srećnom i skladnom braku od 2016. godine. Imaju dva sina, Luku i Leona, koji su rođeni 2018. odnosno 2019. godine. Ana je okončala svoju tenisku karijeru krajem 2016, dok je Bastijan odlučio završiti svoju igračku karijeru u oktobru 2019. godine.

Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović proslavljaju dva Božića u svojoj porodici, pružajući nam uvid u toplu atmosferu i praznični duh. Nedavno je Bastijan podelio fotografiju na kojoj cela porodica zajedno pravi božićne kolače u obliku jelke. Posebno raduje mnoge slika preslatkih dečijih ruku kako mesu kolače uz podršku svojih roditelja.