Kćerke Željka Mitrovića često se nađu u medijima, iako rijetko kada one imaju medijske nastupe. Ipak, obzirom da pripadaju jednoj od najbogatijih porodica u Srbiji, nije ni čudo da mediji toliko pišu o njima.

Kristina Mitrović i Ilija Riskin već su niz godina u ljubavnoj vezi. Unatoč kratkoj pauzi, kći Željka Mitrovića i najmlađeg milijardera u Ukrajini obnovili su ljubav i čini se da su zaljubljeniji više nego ikad. Zanimljivo, Ukrajinac ima atribute koji su dijametralno suprotni od onih koje ima drugi zet Želje Mitrovića.

Kristina Mitrović i Ilija Riskin par su koji nedvojbeno izaziva veliku pozornost gdje god stigne. Poznata po svom modnom stilu i posvećivanju pažnje detaljima, Kristina pažljivo usklađuje svoje outfite s Ilijinim, čineći ih upečatljivim parom. U međuvremenu, Ilija u svakoj prilici razmazi Kristinu raskošnim darovima i gestama.

Andrea, mlađa kćerka Želje Mitrovića, posjeduje kvalitete po kojima se razlikuje od svoje sestre. Osim toga, njezin izabrani dečko potpuna je suprotnost partneru kojeg je odabrala njezina sestra.
Već duže vrijeme nasljednica “ružičastog carstva” zaljubljena je u mladića Seana Parneta. Ovaj Amerikanac, koji je završio studij medicine na beogradskom fakultetu, nerazdvojan je od zanosne Andree, a oboje dijele žarki entuzijazam prema putovanjima.

Njihova trenutna pariška avantura dobro je dokumentirana na Instagramu, gdje često dijele zadivljujuće snimke sa svojih putovanja.

Željko i Milica Mitrović na listi najutjecajnijih ljudi u estradi prestigli su brojne vlasnike televizijskih kuća, šefove produkcijskih kuća, glumce, izvođače, influencere na društvenim mrežama i druge iz područja estrade.

Carstvo Željka Mitrovića procjenjuje se na više milijuna eura, a sastoji se od nekoliko cjelina. Ti subjekti uključuju TV Pink, Pink M koji djeluje u Crnoj Gori, Pink BH u Bosni i Hercegovini, kolekciju od 60 kablovskih kanala, izdavačku kuću “City Records”, aviokompaniju “Air Pink”, kompleks filmskih studija “Pink Films International” i portal Pink.rs.

Milicu Mitrović, direktoricu programa, glavnu i odgovornu urednicu zabavnog programa i suprugu Željka Mitrovića, Blic je označio kao značajnu osobu u “Pink International Company”. Prema riječima Željka Mitrovića, za uspjeh reality showa zaslužna je Milica Veliki i bez nje televizija ne bi mogla funkcionirati kao sada.

Prije više od dvadeset godina Željko i Milica Mitrović izmijenili su zavjete i postali muž i žena. Tijekom braka na svijet su poželjeli dvije kćeri. Prva, Kristina, rođena je 1. ožujka 2000., a druga, Andrea, stigla je samo godinu dana kasnije.