Otkako se poznati srpski fudbaler Nemanja Gudelj oženio, njegov život je doživio značajnu transformaciju. Naime , poznato je da Nemanja igra za špansku Sevilju. Iako je zadržao impresivan učinak u klubu, očigledno je napredovao kao osoba. Ovu pozitivnu promjenu pripisuje svojoj zadivljujućoj supruzi Tasi, koju često pokazuje na svom Instagramu.

 

 

Na svojoj najnovijoj fotografiji grli Anastasiju, a njegov blistavi osmeh i tetovaže krade predstavu. Evidentno je da je Nemanjina kosa izrasla, a na prethodnim fotografijama viđen je kako nosi šešire i kape kako bi prikrio posledice operacije transplantacije kose pred odlazak na odmor. Tokom njegovih putovanja na Ibizu i druga mjesta, njegova nova frizura bila je istaknuta, dajući mu samopouzdanje da javnosti predstavi svoj novi izgled. Anastasija je ostavila poruku „Mi amor“, a njena majka Ceca Ražnatović je uzvratila pisanjem „Najdraži moj. Ovaj istaknuti sportista ne samo da govori više jezika, tečno govori šest jezika, već je i vatreni entuzijasta tetovaža. Njegovo tijelo krasi mnoštvo ilustracija, uključujući portret njegovog oca, jednu od njegovih najranijih tetovaža koju je napravio dok je bio u Holandiji.

 

 

 

 

Njegova najnovija tetovaža, koja se sastoji od tri krsta, nalazi se na njegovim leđima, pošto je naslikana u Sevilji. Osim toga, njegova lijeva ruka prikazuje Tasmanijskog đavola, dok je na desnoj ruci tintom ispisani krst i razni stihovi. Od jula 2019. godine boravi u Sevilji, potpisavši četvorogodišnji ugovor sa istoimenim fudbalskim klubom. Nemanja Gudelj održava blizak odnos sa svojom porodicom koju čine otac Nebojša, majka Olivera, brat Draga i sestra Vanja. Posebno fascinantan detalj o njihovoj porodičnoj dinamici je da se svi pridržavaju veganskog načina života, navodeći prednosti ukupnog zdravlja i postignuća.