Čeda i Jelena Jovanović su se venčali na prilično nekonvencionalan način. Čedomir Jovanović se prvi put pojavio na javnoj sceni tokom studentskih protesta kasnih 1990-ih. Na jednom od ovih druženja prvi put sam ugledao Jelu. Iako je naš susret bio kratak, ostavio je trajan utisak.

Nekoliko dana kasnije, dok je sjedio uronjen u ogromnu hrpu papirologije, otkrio je da je potpuno lišen bilo kakve nesigurnosti ili oklevanja. Kao da ju je sudbina dovela do njega, jer je utjelovila svaki aspekt opisa životopisa. Ne samo da je stvorila veselu atmosferu, već je imala i ključnu ulogu u podršci i jačanju cijele kampanje. I tako je, nakon tri duge godine predanosti i napornog rada, konačno održano dugo očekivano vjenčanje, koje je ostavilo neizbrisiv trag na sve koji su imali sreću da mu prisustvuju.

Odlučili smo da ugostimo ležerno druženje uz roštilj i namjerno nismo obavijestili naše poznanike da je to zapravo naše vjenčanje. Jelena i ja smo bili veoma oduševljeni ovom malom šemom koju smo planirali. Zanimljiv preokret je bio da smo umesto tradicionalnog matičara, imali ekscentričnu Bebu Popović koja je vodila ceremoniju u našem dvorištu. Bila je to zaista najnekonvencionalnija svadbena ceremonija kojoj sam ikad prisustvovala.

Tokom dana i naredne noći, Beba je, kao i mi ostali, otkrivala različite strane njihove ličnosti. Nakon što su proslavili dvadeset godina braka, bračni par Jovanović je u svoju ljubavnu porodicu radosno primio četvoro dece – tri ćerke i sina. Odlučili su da svojoj deci daju jedinstvena i smislena imena: Jana Hart, Zora Fejt, Anđelija Fej i Mihajlo Life. Iako su se nedavno u medijima pojavili izveštaji o problemima u njihovom braku, par je uspeo da prevaziđe ove izazove i ojača svoju vezu.