U sljedećem dijelu trenutnog članka proći ćemo u najnovija ažuriranja koja su se pojavila u našoj nacionalnoj javnoj sferi. Uprkos tome što je u centru pažnje bio impresivan period od skoro pola veka, ostaje dobro čuvana tajna da Bora Čorba ima sestru koja se, slično njemu, proslavila kao izuzetna pevačica, posvećena negovanju i izvođenju autorskih kompozicija. Biljana Krstić, talentovana umetnica, imala je privilegiju višestruke uspešne saradnje sa Borom.

Ova upečatljiva povezanost između njih otkrivena je 2004. godine tokom promocije Borinog hvaljenog albuma “Ovde”. Biljana je u tom trenutku otkrila tajnu, skrivenu istinu za koju je malo ko znao – Bora i ona su bili ne samo saradnici već i rođaci. Njihova veza protezala se daleko izvan domena profesionalnog drugarstva; bili su srodni braći i sestrama, dijelili su duboko ukorijenjenu porodičnu vezu. Shodno tome, Biljana nije samo navijala za njihov umjetnički savez, već je slavila i duboko prijateljstvo koje su dijelili.

Ovo otkriće ponudilo je uvid u zamršenost njihove kreativne sinergije, osvetljavajući slojeve dubine i razumijevanja koji su bili u osnovi njihovih zajedničkih napora. U jednom drugom slučaju, rekla je: “Nisam uspela da ispunim samo tu jednu želju da postanem mašinovođa, što mi je bila najveća želja, baš kao i moj otac koji je radio u železničkoj industriji.

Međutim, zato sam počela da pevam pesme o vozovima čak iu ranoj fazi “Jedan Saša iz voza”… Taj neostvareni san je ostao deo istorije moje porodice, s tim da je moj otac železničar, a moj rođak nastavlja da radi u toj profesiji. Ipak, ono u čemu sam briljirao kao dete je pevalo, i tako sam našla put do mesta gde sam danas“, podelila je umetnica. Voljeli bismo čuti vaše mišljenje o ovome, pa slobodno ostavite svoje komentare ispod.