Bivši suprug Alke Vuice pružio je nepokolebljivu podršku i njoj i njihovom sinu Arijanu. U znak sećanja na ovaj iskreni trenutak, kantautorica je podelila zadivljujući snimak na svom Instagram nalogu. Uz fotografiju je bio dubok natpis, naglašavajući trajnu snagu ljubavi i značaj njenog stalnog prisustva među pojedincima koji su se ujedinili da donesu novi život. Alka Vuica strastveno vjeruje da kada roditelji rode dijete, za njih postaje ključno da potomstvo obasipaju neizmjernom ljubavlju.

Alkine opaske, uz prateću sliku, izazvale su ogromnu galamu u medijima. Priznala je da gaji duboku ljubav prema Vuku i čvrsto je verovala da mu je on uzvratio na tu naklonost. Jedan neosporan dokaz njihove veze bilo je njihovo zajedničko roditeljstvo, jer je Vuk bio voljeni otac njihovog dragog sina. U ovom iskrenom otkriću, Vuica je osvetlila razočaranja koja je doživela sa svojim prethodnim partnerima, ilustrujući otpornost i značaj njene veze sa Vukom.

Uprkos tome, bivši supružnik Alke Vuice zauvek će imati posebno mesto u njenom srcu, kao i još nekoliko pojedinaca za koje je čak i napravila melodije kao omaž. Među brojnim istaknutim ličnostima, kao jedna od njih ističe se Momčilo Bajagić Bajaga. “U mladosti smo stvarali lirske kompozicije kao sredstvo izražavanja naše duboke naklonosti jedni prema drugima.

Od ovih iskrenih melodija, nekoliko je steklo značajnu slavu. Bilo bi nepristojno od mene da otkrijem tačno autorstvo svake pesme pošto je to i dalje duboko lična stvar. Ali svakako mogu otkriti suštinu kompozicije koju sam posvetio Bajagi. Usred brojnih pesama koje sam komponovao, jedna koja je iznikla iz dubine naše ljubavi nosi naslov “Gde Dunav grli nebesa, “ otkrila je ona.