Zorica Brunclik, poznata folk pjevačica, nije dopustila svom sinu da se pojavi u javnosti. Uz neizmjerno uspješnu karijeru, osobnu sreću pronašla je i u braku s Miroljubom Aranđelovićem Kemišem koji se smatra jednom od najskladnijih veza na domaćoj glazbenoj sceni.

  • Zorica je imala šarolik ljubavni život, uključujući i vezu s harmonikašem s kojim ima kćerku Zlatu. S 18 godina postala je majka svog prvog djeteta Marija iz neobjavljene izvanbračne veze. Kasnije se jako zaljubila u Zorana Tutića, harmonikaša, te mu rodila sina Đorđa Tutića. Nakon raspada prvog braka, Zorica je ušla u drugu zajednicu, a potom je u vezi s harmonikašem Ljubom Kešeljom rodila drugu kćer Miljanu, iako su njihovi odnosi napeti.

Nakon tog nesretnog raspleta, svoje zadovoljstvo na kraju je otkrila uz Kemiša s kojim i dalje doživljava radosne i izazovne trenutke. Tokom našeg susreta imali smo sreću da upoznamo Mariju, Miljanu i Zlatu, kćerke proslavljene folk dive. No, to se ne može reći za njezinu nasljednicu, jer su namjerno izbjegavali bilo kakvu medijsku eksponiranost, pa mnogi nisu znali kako uopće izgleda sin Zorice Brunclik.

 

  • Zahvaljujući društvenim mrežama uspjeli smo otkriti i potvrditi da nevjerojatno sliči majci, što često komentiraju i prijatelji i obožavatelji glazbene zvijezde. Đorđe ne samo da je naslijedio majčinu ljubav prema modi, već i sam odiše zapaženim i autentičnim stilom u odijevanju, o čemu svjedoče fotografije koje dijeli na Instagramu, a koje također ukazuju na snažnu vezu s majkom i polusestrama.

Đorđe izuzetno cijeni svog očuha Kemiša, smatra ga očinskom figurom, baš kao i njegov skladan i dugovječan odnos s majkom. Kemiš nije jedini koji se može pohvaliti bračnim statusom, jer ima atraktivnu suprugu koja ga je blagoslovila s dvoje djece – dva dječaka i djevojčicom. Zorica Brunclik, rođena 29. lipnja 1955. u Beogradu, vrlo je hvaljena pjevačica poznata u cijeloj bivšoj Jugoslaviji.

  • Kao najstarija ćerka među trojicom braće, Zorica je imala zanimljivo odrastanje. Nakon što su joj se roditelji rano razveli, iskusila je siromaštvo s majkom u Smederevu, ali je imala priliku živjeti luksuznim životom kod slovačke obitelji u Beogradu. Unatoč tim drastično različitim okolnostima, postalo je jasno da je glazba njezin pravi poziv. Unatoč majčinoj strogoj zabrani, nastavila je održavati odnos s ocem koji ju je redovito posjećivao kako bi zamjerio bivšoj ženi.

Unatoč izazovima s kojima se suočavala, briljirala je u akademskom pogledu i pokazala nevjerojatnu ljubaznost prema drugima. Ovi izuzetni kvaliteti privukli su pažnju Bore Spužića Kvake, renomiranog pjevača, čija je kćerka Zorica postala njena bliska prijateljica. Bora Spužić Kvaka velikodušno je ponudio svoju pomoć u školskim obvezama, dodatno uljepšavši njezin akademski put.

  • U nastojanju da podupre njezine glazbene težnje, on vodi Zoricu na živopisnu glazbenu scenu Beograda, gdje ona osigurava pjevačku poziciju s Plavom zvezdom. Iako joj je muzika strast, Zorica uspešno završava i Školu za aranžiranje i Ekonomski fakultet u Nišu. S nepunih 18 godina postaje majka Maria, čiji otac, zaručen s drugom ženom, odlučuje zanemariti svoje roditeljske obveze.