Brak u mladosti nije neuobičajena pojava, a čak se prikazuje i na televiziji. Savršen primer za to je Stoja Novaković, talentovana pevačica koja se venčala sa samo 16 godina. Nedugo zatim, sa 17 godina, na svijet je rodila svoje prvo dijete. Nedavno je Stoja obradovala svoje fanove podelivši fotografiju na kojoj je u kupaćem kostimu, na kojoj ponosno pokazuje svoje prirodne obline.

Nakon zabavnog dana na plaži, pjevačica je odvojila vrijeme da komunicira sa svojim vjernim pratiocima, razigrano ih pitajući kako su. Zanimljivo, Stoja je već deceniju udata za Igora Jovanovića, profesionalnog arhitektu. Međutim, čini se da Igor više voli da zadrži tajnu njihovu vezu, jer to rijetko javno priznaje. Stoja, koja je ova osećanja izrazila pre nekoliko godina, istakla je značaj negovanja zdravog i ispunjenog partnerstva usvajanjem pristupa sličnog onome koji je održao njen dugotrajni brak. Prema njenim riječima, ključ njihove trajne zajednice leži u međusobnom razumijevanju i empatiji, koje su godinama pratile ljubav i pobožnost.

Stoja čvrsto veruje da mladi odrasli koji traže zadovoljavajući i čvrst brak treba da daju prioritet elementima kao što su sloboda, zadovoljstvo i harmoničan odnos sa svojim partnerom, jer su ti aspekti ključni u negovanju snažne i ispunjene veze. Stoja je istakla kako je Igor uporno obasipa obiljem pažnje i poklona, ​​uvek pronalazeći načine da je iznenadi. Osim toga, otkrila je da kad god Igor doživi bilo kakav oblik nelagode, što naziva “žutom minutom”, žurno napušta njihovo zajedničko prebivalište.

Stoja je otvoreno priznala burnu prirodu svog odnosa sa Igorom, navodeći slučajeve u kojima su njene emocije izazivale neredovno ponašanje prema njemu. U očajničkom i konačnom pokušaju da ga spriječi da ode, namjerno se sudarila sa čvrstom betonskom barijerom.