Filip Živojinović je stalno podvrgnut medijskoj kontroli, uprkos tome što inače mirno živi pored voljene supruge Aleksandre Prijović i njihovog sina Aleksandra. Ova nepokolebljiva pažnja se još više intenzivirala u posljednje vrijeme, posebno nakon Prijinog meteorskog uspona kao senzacionalnog fenomena u regionu, koji je zapovijedao rasprodanim publikom na mnoštvu njenih izvanrednih koncerata.

Ivu Nakić i njenog brata Filipa Živojinovića vezuju neverovatna veza ispunjena dubokom ljubavlju i privrženošću. Oni daju prioritet svojoj vezi i stavljaju na cilj da provode što više kvalitetnog vremena zajedno. Prekrasan dokaz njihove veze bio je kada je Filip ponosno objavio sliku sebe i Ive na svom Instagram nalogu. Uz fotografiju, Filip je lično napisao iskreni natpis koji izražava neizmjernu sreću i toplinu koju osjeća dok radi na filmskom projektu zajedno sa svojom dragom sestrom. On priznaje Ivin značajan doprinos filmu kao glavni kostimograf, ističući da su njen talenat i posvećenost odigrali ključnu ulogu u oživljavanju projekta.

Iva Nakić, koja je po majci sestra Filipa Živojinovića, sklona je da se pritaji i izbegava pažnju javnosti. Međutim, nedavno se retko pojavila na drugom koncertu Aleksandre Prijović. Iva je u društvu majke Zorice, koja takođe deli bliske veze sa Filipom, privukla pažnju prisutnih svojom izuzetnom prirodnom lepotom. Tema razgovora uzvanika bila je oko Ivinog zadivljujućeg izgleda, koji je sve ostavio u čudu. Zorica Nakić, Filipova majka, nije mogla da ne izrazi svoje divljenje snaji Aleksandri. Ona je pohvalila Aleksandrinu nepokolebljivu posvećenost i trud, potvrdivši da je njen uspeh zaista zaslužen.

Nadalje, bitno je priznati da je osim Ive, Filipova porodica dodatno obogaćena prisustvom njegovog brata Marija. I Mario i Iva su rođeni iz sindikata Filipove majke Zorice i talentovanog košarkaša Ive Nakića. Štaviše, po očevoj strani, Filip je blagoslovljen prisustvom još dva brata, a to su Stefan i Viktor.