Zvezde Granda, najcjenjenije glazbeno natjecanje u regiji već više od dva desetljeća, veliki dio uspjeha mogu zahvaliti svom cijenjenom žiriju. Međutim, nedavno se povela polemika oko zamjene pjevačice Ane Bekute sa Draganom Kojićem Kebom u sljedećih pet epizoda Zvezda Granda.

Okolnosti Aninog izostanka iz žirija ostale su nejasne, zbog čega su mnogi zaintrigirani i željni odgovora. Nagađanja su se brzo proširila kada je Ana zatražila dopust, što je potaknulo pitanja o motivima njezine odluke. Dok su čelni ljudi Grand produkcije kratko spominjali valjane razloge Aninog nedolaska, izostanak službene objave samo je pojačao sumnje i pojačao znatiželju. Nakon vijesti o promjeni okolnosti Sanje Kužet počela su kružiti nagađanja o daljnjem razvoju događaja. Pitanje tko će biti u njezinoj ulozi tijekom porodiljnog dopusta prekinuo je Saša Popović potvrdivši da je odabrana Ana Sević.

Bez službene objave, gledateljima je prepušteno nagađanje o razlozima Aninog izostanka, a teorije su varirale od osobnog putovanja do mogućnosti estetske operacije. Poznavatelji situacije u kojoj se nalazi folk zvijezda nisu htjeli iznositi konkretne detalje, ističući da je Anin nedolazak posljedica duboko osobnih razloga koje treba poštovati kao privatne. U međuvremenu, Keba, Anina zamjena, odlučio je ostati incognito. Na pitanje o nedolasku Ane Bekute, Keba je rekao da će ona biti odsutna neko vrijeme. S obzirom na našu jaku glazbenu kompatibilnost, ukazala se prilika da ja uskočim i preuzmem njezino mjesto.
Idući naprijed, moja će odgovornost biti preuzeti kontrolu i održati postojeće stanje stvari. Obavještavamo vas da će Ana Sević preuzeti ulogu voditeljice natjecanja umjesto Sanje Kužet koja je trenutno na porodiljnom dopustu. Nadalje, u nadolazećoj epizodi kao gošća će nam se pridružiti Ivana Peters, članica Cecinog tima zbog Cecinog izbivanja zbog prehlade.

Rođena 6. rujna 1959. u Banji kod Priboja u Srbiji, Ana Bekuta, izvorno poznata kao Nada Polić, poznata je folk pjevačica. Trenutno živi i radi u Beogradu, Bekuta ima izvanrednu karijeru dugu više od četiri desetljeća. Na svom slavnom putu izdala je ukupno 18 studijskih albuma i isto toliko kompilacija. Njeni zadivljujući nastupi na brojnim festivalima u Srbiji i inostranstvu osvojili su publiku. Od 2014. Bekuta je i ugledna sutkinja popularnog televizijskog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. U dobi od sedamnaest godina, Bekuta je ostala trudna nakon kratke veze s neimenovanom osobom. S obzirom na mladost i nedostatak iskustva, odlučili su krenuti svatko svojim putem, ostavljajući punu odgovornost mladoj Nadi. Njezine tinejdžerske godine bile su obilježene izazovima samostalnog odgoja djeteta i neizvjesnošću onoga što je pred njom.

Zbog ogromnog utjecaja roditelja i stalnog straha od osude društva, suočila se s teškom odlukom da skrbništvo nad djetetom Igorom prepusti Domu za nezbrinutu djecu u Zvečanskoj ulici. Osam i pol mjeseci Igor je boravio u krugu ustanove dok ga Nadina obitelj napokon nije primila u svoj dom. Od samog početka, Nada je imala duboku želju da nastavi karijeru u obrazovanju, put koji je dobila punu podršku svoje majke. No, otac Branko, vrsni flautist, potaknuo ju je da se posveti glazbi. Prvi okus uspjeha doživjela je 1974. godine, pobjedom na renomiranom natjecanju “Prvi glas Priboja”, gdje je svojim iznimnim glazbenim sposobnostima ponosno osvojila drugo mjesto. Na kraju, sa dvadeset godina, Nada je dobila inauguraciono mesto u cenjenom hotelu „Mileševa“ u Prijepolju.

U to vrijeme susreće se s Aleksandrom Savićem, darovitim klavijaturistom, s kojim se kasnije udala i provela deset mjeseci. Nakon njihovog rastanka, Nada je krenula na značajno petogodišnje putovanje, usavršavajući svoje vještine i kraseći pozornice brojnih hotela diljem Jugoslavije.