Manekenka Ksenija Deli plijeni pažnju svojom upečatljivom ljepotom i besprijekorno isklesanom tjelesnom građom. Gdje god bila, bez problema postaje središte pozornosti. Prihvaćajući svoje težnje, ona hrabro izjavljuje da je njezin put do trijumfa bio daleko od jednostavnog. Ipak, njezina odlučna odlučnost tjerala ju je da zgrabi svaku priliku koja joj se ukaže na putu, a u nedostatku takvih prilika, neustrašivo je krčila vlastiti put.

U mirnoći svoje egzistencije, ova tajanstvena i zanosna žena utjehu nalazi u prisustvu svog 36-godišnjeg supružnika. Porijeklom iz Basarabeasce u Moldaviji, rođena je 27. listopada 1989., a isprva je nastavila karijeru profesora s fokusom na književnost. Uz akademsko bavljenje, pohađala je i školu za modele. Međutim, njezin se život promijenio kada je krenula na putovanje u Sjedinjene Države u sklopu programa razmjene studenata. U Americi se zaposlila kao konobarica i susrela se s fotografom Patrikom Koksom, što je izazvalo njihovu ljubavnu vezu. Njihova je ljubav bila iskrena, dovela je do braka i Patrickove nepokolebljive podrške dok se odvažila u svijet modelinga. Osim toga, Patrick je odigrao ključnu ulogu u njezinu pomaganju da dobije američko državljanstvo. Nažalost, njihova je romansa bila kratkog vijeka.

Unatoč preprekama, Ksenija je imala nepokolebljivu odlučnost da ostvari svoje snove. Ova želja dovela ju je do sudjelovanja u žestokom natjecanju “Beach Bunni”, gdje je postala jedna od tri najbolja finalista. Priznajući njezine iznimne vještine i neiskorišteni potencijal, marka ju je pozvala da bude njihov ambasador u njihovoj nadolazećoj reklamnoj kampanji. Upravo u tom razdoblju Ksenijino se putovanje ukrstilo s renomiranim fotografom Gavinom O’Neillom, koji je pronicljivo prepoznao njezine osebujne atribute i pružio joj mnoštvo prilika za modeling.

Kroz nepokolebljivu odlučnost, Gavinovi napori da promovira Ksenijin portfelj raznim agencijama naposljetku su doveli do njezina izvanrednog uspjeha. Ova uspješna karijera potaknula je Kseniju da se 2010. godine preseli u Južnu Karolinu, potaknuta sve većom potražnjom za njezinim manekenskim talentom. S 28 godina ušla je u drugi brak s Osamom Fatijem Rabom Al-Sharifom, 36-godišnjim milijarderom iz Palestine. Njihovo spajanje dogodilo se 2016. godine na pitoresknom otoku Santoriniju u Grčkoj, a na ekstravagantnom slavlju koje je financirano s oko milijun eura bilo je oko 150 uzvanika.

Unatoč bliskoj dobi njezina novog supruga i njegovo troje djece, Ksenija je ostala neustrašiva. Unatoč oštrim kritikama i negativnim primjedbama, ovaj par je prkosio izgledima i ostao zajedno osam godina, da bi naposljetku bio blagoslovljen kćeri po imenu Kristina. Sama Kristina jednom je izjavila da njezin suprug i kći utjelovljuju ispunjenje svih njezinih težnji, osjećaj koji je dijelila s onima koji donose presude.
Odvojite trenutak da razmislite o svojim manama prije nego donesete bilo kakav sud o mom životu. Postizanje savršenstva nije nešto čemu težim.

Prije nego što uprete prstom u druge, provjerite jesu li vaše ruke čiste. Svake godine Ksenijin suprug daje sve od sebe kako bi za nju napravio čarobno iznenađenje koje podsjeća na bajku. S velikim entuzijazmom ispričala je priču o svojoj srodnoj duši, svojoj ljubavi, svom suprugu, koji je za proslavu prve godišnjice braka osmislio pravu ružičastu bajku. Unatoč velikoj razlici u godinama i različitim vjerskim uvjerenjima, ovi faktori ne predstavljaju nikakvu prepreku njihovoj vezi. Unatoč prevladavajućoj percepciji da je Ksenia sa svojim egipatskim partnerom samo zbog osobne koristi, oni svojim postupcima uporno opovrgavaju tu tvrdnju.

Ksenia je stekla ogromnu slavu, koja se uglavnom pripisuje njezinom pojavljivanju u glazbenom spotu za popularnu pjesmu Justina Biebera “What Do You Mean” 2015. To je dovelo do toga da je njezino lice krasilo naslovnice novina diljem svijeta, što je izazvalo široka nagađanja o njezinoj vezi s pjevačem . No, putovi su im se brzo razišli i odveli u različite smjerove. Nakon toga, Ksenijina je karijera porasla do novih visina jer je dobivala sve prestižnije prilike, naposljetku postavši poznata anđelica Victoria’s Secreta.

Istaknuto na naslovnim stranicama renomiranih časopisa kao što su Vogue, Harper’s Bazaar, Maxim, Elle Romania i Sports Illustrated, ona bez napora odiše gracioznošću i ljepotom. Bez straha ogoliti sve, neustrašivo je prigrlila golotinju za mnoštvo zadivljujućih fotosesija. Tečno govori ruski, engleski i rumunjski, a njezino lingvističko umijeće nema granica. S nevjerojatnih 719 tisuća sljedbenika na Instagramu, često ugađa svojoj publici primamljivim pogledima na raskošna putovanja, raskošne odjevne kombinacije i dirljive trenutke koje dijeli sa svojom voljenom obitelji.