Šokantna objava razvoda pjevača Dženana Lončarevića od supruge Samire, nakon 25 godina skladnog braka, odjeknula je kao neočekivana eksplozija. Odgovoran za pokretanje brakorazvodne parnice u rodnom Prijepolju, gdje je živio sa sinovima, je Lončarević. Lokalni mediji navode da Dženan već godinama vodi dvostruki život, održavajući paralelnu vezu s drugom ženom u Beogradu. – Poznajem ih dugo, pogotovo nju od rođenja. Njezin životni stil za mene je uvijek bio misterij.

  • Ona se posvetila brizi o majci i djeci, dok je on slobodno slijedio svoje interese. Prije nekoliko godina izbio je skandal kada je u Beogradu uhvaćen s drugom ženom. Živjeli su zajedno 15 godina, a incident je zabilježen. Nekako je uspio uvjeriti suprugu da je žena samo kolegica, a ona mu je povjerovala… – otkrio je izvor medijima. – Sad je pokrenuo brakorazvodnu parnicu, vrši pritisak po svaku cijenu. Njegovo ponašanje prema njoj postalo je nevjerojatno neugodno… – dodao je izvor medija. Cijelu svoju karijeru u javnosti, Dženan je svoju suprugu uspio sakriti od očiju javnosti, trudeći se da se nikada ne fotografiraju ili snimaju zajedno. Dženan Lončarević, proslavljeni srpski pop pjevač, rođen je 10. travnja 1975. godine u Prijepolju.

Najprije se proslavio nastupajući u lokalnim kafićima i klubovima, no istinsko priznanje javnosti stekao je širokim dijeljenjem snimljenih nastupa na internetu. Nakon završenog osnovnog obrazovanja u Prijepolju, Dženan se odlučio za muzičko školovanje u srednjoj školi u Sarajevu, koju je na kraju i maturirao. Iako mu je u početku interes bila harmonika, na kraju se odlučio za gitaru. Već u drugom razredu osnovne škole počeo je sam učiti svirati gitaru, budući da u mlađoj dobi nije pohađao glazbenu školu.

  • Za pripremu za upis u srednju muzičku školu, usmjeravala ga je Adila Topčibašić, poznata profesorica glazbe iz Prijepolja. Godine 2006. Dženan je debitirao u beogradskim klubovima nakon niza uspješnih nastupa u Prijepolju i okolici. Njegova sposobnost stvaranja izvanredne atmosfere brzo mu je priskrbila reputaciju izvanrednog glazbenika. Izdavanje njegovog prvog albuma, pod nazivom Nikome ni reč, 2007. godine doživjelo je veliki uspjeh, posebice naslovna pjesma koja je postala veliki hit i jedna od njegovih najpopularnijih pjesama do danas. Osim toga, surađivao je s raznim umjetnicima među kojima su Tropico band, Zorica Brunclik, Aco Pejović, Emina Jahović i mnogi drugi. Kako biste iskusili najnoviju Dženanovu glazbenu ponudu, kliknite na ponuđeni link za pristup njegovoj nedavno objavljenoj pjesmi na YouTubeu.

O Dženanovom pravom pjevačkom umijeću svjedoče njegovi impresivni nastupi u brojnim renomiranim beogradskim objektima, uključujući cijenjeni klub Kasina, Splav Port i druge. Štoviše, svojim je zadivljujućim koncertima krasio kultne dvorane poput Tašmajdana i Sava centra. Među značajnim glazbenim zvijezdama s kojima je surađivao na našoj sceni bili su Ivana Selakov, Aca Lukas, Tropico band, Lexington band i brojni drugi.

BONUS TEKST:

U NASTAVKU NEKOLIKO ZANIMLJIVOSTI….

Obmana i manipulacija temeljne su komponente prijevara jer se njima nastoji steći nešto na nepošten način. Zaronimo u nekoliko važnih aspekata u vezi s prijevarama: Prijevara se može definirati kao namjerni čin prikrivanja istine ili davanja lažnih informacija sa svrhom obmanjivanja pojedinaca ili entiteta. Njegova prepoznatljiva značajka leži u njegovoj namjeri da iskoristi nevinost, nemar ili povjerenje drugih. Prijevara dolazi u različitim oblicima i obuhvaća brojne aspekte života.

Financijske prijevare, koje obuhvaćaju lažna ulaganja i prijevare s kreditnim karticama, samo su jedna kategorija. Osim toga, postoje i druge vrste prijevara, uključujući internetsku prijevaru, prijevaru s osiguranjem, krađu identiteta, prijevaru s nekretninama i bezbroj drugih. Manipulacija žrtvama od strane prevaranata često uključuje korištenje psiholoških taktika. Ove taktike obuhvaćaju stvaranje osjećaja hitnosti, manipulaciju emocijama poput straha ili pohlepe te iskorištavanje autoriteta za uspostavljanje suradnje i povjerenja.

Prijevara sa sobom nosi niz štetnih posljedica koje se mogu manifestirati na različite načine. Novčani i materijalni gubici uobičajeni su ishodi financijske prijevare, dok se emocionalni stres, narušeno povjerenje i osjećaj ranjivosti često doživljavaju kao rezultat drugih vrsta prijevarnih aktivnosti. Sprječavanje i zaštita od prijevare uključuje različite mjere, poput povećanja svijesti o potencijalnim prijetnjama, edukacije pojedinaca o tome kako prepoznati znakove prijevare, implementacije sigurnosnih protokola poput robusnih lozinki i antivirusnog softvera te temeljite provjere informacija prije donošenja bilo kakve odluke.

Područje zakonitosti obuhvaća prijevaru, koja se često smatra protuzakonitom i nosi moguće pravne posljedice. Prijevara je uređena posebnim zakonima koji se razlikuju od zemlje do zemlje, a pojedinci za koje se utvrdi da sudjeluju u prijevarnim aktivnostima mogu se suočiti s kaznama poput novčanih, zatvorskih ili drugih oblika sankcija. Pitanje prijevare višestruko je i ima značajne posljedice za pojedince, organizacije i društvo u cjelini. Ključno je prepoznati opasnosti koje predstavljaju prijevarne aktivnosti i primijeniti zaštitne mjere kako bi se zaštitili od njih.