Ana Ivanović u svom domu s radošću dočekuje i katolički i pravoslavni Božić, te su pripreme za 25. decembar već u punom jeku. Na ovaj svečani dan, lepa teniserka će slaviti sa svojim sinovima i suprugom, fudbalskom legendom Bastijanom Švajnštagerom.

Ana i Bastijan predano poštuju sve običaje koji prate praznike, a ovog puta Ana je javno podelila svoje umeće pripreme tradicionalnog nemačkog specijaliteta – slatkog hleba, koji se obično konzumira na Badnje veče u Nemačkoj. Na svom Instagram profilu, Ana je podelila sliku ovog slasnog jela uz poruku: “Malo prošlogodišnjeg prazničnog kolača. Već osećam božićnu magiju.”

Porodica Ivanović-Švajnštager takođe učestvuje u pripremi tradicionalnih božićnih kolača, pri čemu se i najmlađi članovi angažuju. Njihova kuća isijava prazničnom atmosferom, a Ana i Bastijan slave i katolički i pravoslavni Božić, pokazujući poštovanje prema oba verska kalendara.

Osim toga, nije tajna da Ana često lično priprema božićnu trpezu, što je još jedan dokaz njenih domaćinskih veština i posvećenosti porodičnom okupljanju tokom praznične sezone. Sudeći po njihovim izrazima radosti, čini se da im zajedničko slavlje praznika donosi izuzetno zadovoljstvo.Porodična radost i zajedničko slavlje Božića u njihovom domu očigledno su prioritet, a Ana Ivanović često ističe svoju ulogu dobre domaćice, koja sa ljubavlju priprema trpezu za porodicu. Njih dvoje, Ana i Bastijan, posebno cene i obeležavaju kako katoličke, tako i pravoslavne praznike, stvarajući prijatan i topao ambijent za svoju porodicu.