Popularni Veličković izrazio je neizmjernu radost obitelji Novak i Jelene Đoković koji s nestrpljenjem možda mogu očekivati mogućnost prinove. Prema riječima astrologa Dušana Veličkovića, Novak Đoković i njegova supruga Jelena očekuju svoje treće dijete u prvim mjesecima naredne godine. To je prognozirao Veličković, koji je pregledao natalne karte poznatog para.

Regionalni mediji često govore o Novaku Đokoviću i njegovoj obitelji, a nedavno je intrigantna saznanja o njihovim natalnim kartama iznio i poznati astrolog Dušan Veličković. Astrologija je u posljednje vrijeme stekla značajnu popularnost, a Dušan je rasvijetlio što pokazuju natalne karte obitelji Đoković.

Jelena Đoković, rođena u horoskopskom znaku Blizanci, također je u znaku Škorpiona. Nadalje, njezin progresivni Mjesec poravnat je s Marsom, vladarom njezine pete kuće. Prema riječima pokojnog astrologa Dušana Veličkovića, odgovornost za djecu i potomstvo pada na to kućanstvo, što implicira da Jelena ima potencijal za trudnoću ili u svibnju ili lipnju. Ova izjava dodatno potvrđuje spremnost obitelji Novaka i Jelene Đoković da prigrli nove uloge i suoči se s nadolazećim izazovima.

S obzirom da natalna karta njezina supruga odražava sličan aspekt, vrlo je mala vjerojatnost da se ova prognoza neće ostvariti, kako ona samouvjereno tvrdi. Prema riječima Veličkovića, vrsnog praktičara u vještini analize natalne karte, ishod Jelenine trudnoće ovisi o trenutku. Dođe li do začeća 13. svibnja, na svijet će dočekati djevojčica. Nasuprot tome, ako se začeće dogodi 13. lipnja, rodit će se dječak. Veličković, koji je na tom polju dokazan, predvidio je da će Jelena i njen partner postati roditelji troje, a možda i četvero djece. Srdačna je to želja Veličkovića, kojima je istinska želja za ispunjenjem obitelji.

Prema Veličkovićevoj izjavi za VIP magazin, od ljeta 2019. Novak ne samo da će početi igrati tenis, već vjeruje da je trijumf na Roland Garrosu izvjestan. Prema riječima astrologa Dušana Veličkovića, iduća će godina za Novaka biti povijesna jer ga očekuju uspjesi na svim poljima. Niti jedna utakmica neće biti izgubljena, a njegovo će kućanstvo biti ispunjeno osjećajem postignuća. Osim toga, Jelena će na svijet dočekati njihovo treće dijete, a svi će biti blagoslovljeni zdravljem.