Veljko Ražnatović, je široj javnosti poznatiji kao sin Cece i Željka Ražnatovića Arkana, oduvijek je bio  popularan među ženama, čak su ga prozivali pravim ženskarošem jer je često mijenjao djevojke. Uprkos reputaciji ženskaroša ,Veljko je  već četiri godine  u  sretnom braku sa suprugom Bogdanom Ražnatović.

 

 

Naime , ovaj poznati bračni par ima i dva sina , i Veljko je odlučio da promijeni kompletan način života. Posvećen je svojoj porodici , divan je i brižan suprug , kao i otac , te je odlučio čak sa svojom malom porodicom da se preseli u Titel , kako bi bili što dalje od beogradske vreve. Naime , Veljko i Bogdana su kao vjenčani dar , dobili kuću u Titelu , od Bogdaninih roditelja , pa su odlučili sa djecom da se presele u nju , jer im je kako kažu manja sredina mnogo pogodnija za djecu , a i za njih.

 

 

 

Tema razgovora već nekoliko dana i dalje ostaje fizički izgled Veljka Ražnatovića. Profesionalni bokser zapanjujuće ljepote s dobro definiranim mišićima, uvijek izgleda dotjerano i obučen na jedinstven, atletski način koji šarmira i žene i njegovu suprugu. Međutim, u izgledu Veljka Ražnatovića došlo je do značajne transformacije od mladosti kada je izgledao izrazito drugačiji. Tokom djetinjstva imao je posebne karakteristike koje su ga izdvajale. Zadržao je dugu kosu i šiške, stil koji nije bio tipičan za dječake. Osim toga, preferirao je prevelike dukseve i pantalone, gajeći jedinstven imidž. Kako su godine prolazile, nekada preslatko dijete transformiralo se u upečatljivog i privlačnog mladića. Danas je široko prepoznat kao jedna od najzgodnijih osoba u očima javnosti.