Porodica Mitrović juče je u svom domaćinstvu obilježila krsnu slavu. Manifestacija je okupila članove porodice i bliske Đurđićeve prijatelje, koji su bili prisutni na slavskoj gozbi. Milica Mitrović i Sonja Mitrović Hani zajedno su delile ručak i kasnije uživale u ovoj radosnoj prilici.

 

 

 

 

Bivša i sadašnja supružnica Željka Mitrovića predstavljaju značajan primjer kako se porodična veza može zasnivati ​​na međusobnom poštovanju i prijateljstvu, posebno kada je prioritet dobrobiti djece. Upravo je to razlog zašto njih dvije mogu održati srdačan odnos, često se pojavljuju zajedno na porodičnim događajima, svečanostima i izletima. Sonja je Željki rodila sina Aleksandra i ćerku Sandru, dok je Milica rodila ćerke Andreu i Kristinu. Kako bi svojoj djeci pokazali vrijednost srodstva, harmonije i poštovanja, njih dvije su vremenom razvili pozitivan odnos, bez gorčine ili neprijateljstva. Milica je oduševila javnost objavljivanjem “selfija” sa Sonjom, na kojem je prikazana priroda njihove veze.

 

 

 

 

 

Daleke 1990. godine Sonjin i Željkov život je izgledao kao bajka, i tada su odlučili da se vjenčaju . Međutim, njihova priča se preokrenula i završila razvodom braka nakon samo četiri godine zajedničkog života. Nakon što se Željko razveo od  Sonje, upoznao je sadašnju suprugu Milicu. Sonja i njena deca su se preselili u skroman stan koji je ona lično uredila uz Željkovu asistenciju, dok je Željko sa Milicom započeo novo životno poglavlje. U tom periodu Sonja nije krila da Željko redovno obilazi njihovu djecu kad god bi im se ukazala prilika. Kako je vrijeme odmicalo, njihova je veza jačala, prerastajući u duboko prijateljstvo, što se na kraju pretvorilo u to da su bolje brinuli za svoju kćerku i sina. Danas svi zajedno se posjećuju kao jedna velika sretna porodica.