Muškarac po imenu Nevio iz Hrvatske, koji je izrazio želju za anonimnošću, podijelio je svoju emotivnu priču o tome kako njegova supruga često flertuje s drugim muškarcima. Njih dvoje su se zaljubili kada su živjeli u gradu, a kasnije su se vjenčali kada je supruga zatrudnjela. Imaju dvoje djece, a Nevio je bio često odsutan zbog poslovnih obaveza.ČIM JE DOŠLA KUĆI, OTIŠLA JE U KUPATILO, A ONDA... Saznao sam da me žena vara na NAJBOLNIJI NAČIN, ovako sam je otkrio

Jednom prilikom, kada je Nevio duže vrijeme bio kod kuće, supruga je otišla kod komšije, čija je žena radila u prodavnici blizu njihove zgrade. Sa sobom je povela oboje njihove djece. Nakon nekog vremena, vratila se kući s djecom i ispričala priču kako će on pripaziti na sve četvoro dok ona pomaže komšijama. Nevio nije posumnjao jer je mislio da je komšijina žena također kod kuće. Međutim, kasnije je saznao da je supruga radila u to vrijeme i shvatio je da ga je prevarila s drugim muškarcem. Ova spoznaja ga je povrijedila, ali zbog djece nije želio praviti probleme.

Ubrzo nakon toga, preselili su se iz grada na selo i upoznali drugi par s malom djecom. Supruga je opet počela odlaziti kod njih, ovaj put s djecom. Nevio je primijetio da je supruga na neki način počela udvarati rođaku iz te porodice. Ona mu je čak rekla kako je šteta što rođak nije oženjen, što je dodatno zabrinulo Nevija. Iako voli svoju suprugu, zna da ga je prevarila, a ta saznanja ostavljaju duboke emocionalne rane. Nevio se suočava s dilemom o tome hoće li oprostiti ili se suočiti s bolnom stvarnošću preljuba, dok istovremeno osjeća povredu koja ga prati.