Glasine o navodnoj bračnoj krizi između Dragane Mirković i Tonija Bijelića kruže već dulje vrijeme, a mnoge zanima koja je istina iza ovih nagađanja – pitanje je koje svi motaju po glavi. Opseg istine ostaje enigma, jer priroda njihove dinamike ostaje obavijena misterijom.

Zamršenost odnosa između poduzetnika i pjevačice poznata je samo njima. Unatoč tome, očito je da se unutar raskošnog prostora njihovog bečkog dvorca odvijaju tajne afere. Nagađanja javnosti i medija javljaju se kada se dogodi nešto vrijedno pažnje. Je li ova situacija bezopasna ili je doista riječ o bračnoj krizi, utvrdit će se s vremenom. Donedavni austrijski biznismen svoju je dragu častio raskošnim automobilima i ekstravagantnim izletima jahtom po Mediteranu.

Iako je krenula u uspješan povratak na pozornicu, organizirajući nezaboravne koncerte diljem svijeta, on je ostao ustrajan u svojoj podršci. Istina je da je Tonijevo prisustvo na Draganinim koncertima bilo ograničeno, ali samo to ne treba automatski shvatiti kao znak problema u braku. Uostalom, riječ je o čovjeku koji svakodnevno ostvaruje pozamašne profite i posluje s uglednim europskim poduzetnicima, čineći svoje vrijeme iznimno vrijednim.

Dodatno, vrijedi napomenuti da je pjevačičin partner u relativno kratkom roku od godinu i pol doživio gubitak oba roditelja. U svjetlu padova u karijeri pjevačičine drage osobe, koja se polako vraća, Toni je odlučio uzeti pauzu, što je posve razumljivo. Nažalost, dogodio se potresan događaj kada je biznismenova majka preminula neposredno prije koncerta u Beogradu, zbog čega je Dragana pomjerila svoj nastup za srpsku publiku. Unatoč razočarenju koje su osjetili njezini obožavatelji, ostali su vjerni i iskazali svoju nepokolebljivu podršku priuštivši joj ovacije kada se napokon pojavila na pozornici.

Toni je, nažalost, bila jedina prilika da pokaže svoj talent. Preuzimajući gotovo svaki aspekt turneje, ne samo da je osvojila publiku svojim očaravajućim glasom, već je kako se bližilo veliko finale otkrila svoju nekonvencionalnu želju da se ne povuče u svoj raskošni dom u Beču ili obiteljsku rezidenciju u Kasidolu, već nego u spokojno utočište samostana poznatog pod imenom Sharp. Dragana Mirković ponovno je krenula na put bez supruga, što je potaknulo nove glasine i nagađanja o potencijalnoj bračnoj krizi između nje i Tonija Bijelića.

U pratnji svoje djece, Manuele i Marka, Dragana je krenula na značajno putovanje u samostan koji ima neizmjerno značenje u njezinom životu, od milja ga nazivaju njezinim svetištem. Pokazujući svoju duboku povezanost, dodala je naslov uz fotografiju Dragana, izjavljujući: “Ovo su svete luke koje obuhvaćaju cijelo moje postojanje.” Stalne spekulacije oko ove stvari mogle bi potaknuti pjevačicu da se pozabavi i otkloni sve nejasnoće u vezi s njezinim bračnim statusom, potvrđujući ili opovrgavajući ideju da stvari više nisu savršene.

 


BONUS TEKST : Dragana Mirković o svom detinjstvu 

  • U selu Kasidol Dragana je odgajana među vrijednim i poštenim pojedincima. Njezina obitelj, koja se sastoji od sedam članova uključujući njezinog pradjeda, baku, djeda, majku, oca i sestru, usadila joj je duboko cijenjenje za ljubav i integritet. Te cijenjene vrijednosti su ono što najviše drži zahvaljujući svom odgoju.

Dok razmišljam o svom djetinjstvu, naviru mi sjećanja na jasne mirise ljeta, oštre zime, snijega i rascvjetanih voćnjaka. U to vrijeme su mi otkriveni iščašeni kukovi kada sam imala samo godinu dana. Tada je to bio značajan problem i činilo se da je jedino rješenje riskantna operacija koja je imala male šanse za uspjeh. Djeca u sličnim situacijama često su završila s jednom nogom kraćom od druge, što je dodatno očajilo moje roditelje. Moja je majka prolila nebrojene suze zbog tragedije kćeri koja nije mogla pravilno hodati. Međutim, naš mudri kum ju je umirio rekavši:

“Nemoj plakati, jer će to dijete biti izvanredno.” Prve dvije godine svog života bio sam zatvoren u bolnicama, provodeći duge dijelove vremena u gipsu i podvrgavajući se terapiji. Nažalost, bolnička pravila nisu dozvoljavala mojoj majci da bude uz mene, što je bila teška nepravda prema nemoćnoj djeci kojoj je trebala majčina prisutnost. Ovo iskustvo ostavilo je trajnu traumu u meni i razvio sam strah od bolnica koji me dugo proganjao, uzrokujući noćne more koje su mi ometale san. Noćne more koje sam proživio tijekom svojih tinejdžerskih godina natjerale su me da se probudim u užasu, vrišteći.

Nakon što sam savladao umijeće hodanja, nitko me nije mogao ograničiti na mjesto za jelo. Nemir me obuzimao kao dijete, tjerajući me da se upustim u duge vožnje biciklom koje bi trajale cijelo poslijepodne. No, sredinom sedmog razreda u meni se dogodio pomak. Postao sam smireniji, pronalazeći nelagodu u svojoj nekoć nemirnoj prirodi. Kako je vrijeme prolazilo, pokazalo se da naš kum posjeduje nevjerojatnu sposobnost predviđanja budućnosti.