Odlazak Ane Bekute iz “Zvezda Granda” potpuno je iznenadio, a javnost je izazvala brojna pitanja i nagađanja. Iznenadni njezin izlazak potaknuo je znatiželju o temeljnim razlozima. Je li bilo nesuglasica između nje i produkcijskog tima? Što je dovelo do ovog nepredviđenog obrata? Nagađanja o njezinom dobrobiti su se pojačala, a glasine su upućivale na mogući ozbiljan zdravstveni problem.

Sumnje i nedoumice oko situacije samo su pojačane izostankom službene objave. Njihov dojmljiv nastup promatrao je Dragan Kojić Keba, sjedeći u stolici svog kolege. Međutim, ova je zamjena bila kratkog vijeka. Prema fotografijama koje sudionici dijele na društvenim mrežama, čini se da će se Ana uskoro trijumfalno vratiti natjecanju koje voli. Osim toga, pojavio se video s probe koji prikazuje njezin odnos s kandidatima. Očekuje se da će biti prisutna na nadolazećim snimanjima novih emisija tijekom tjedna.

Pomnijim proučavanjem snimke vidljivo je da je poznata narodna umjetnica vidno smršavila. Razlog njezinih promjena u prehrani, bilo da se radi o pokušaju povratka prijašnjeg stasa ili rezultat neotkrivenog zdravstvenog problema, zasad ostaje nepoznat. Ana Bekuta, izvorno poznata kao Nada Polić, poznata je srpska folk pjevačica. Rođena je 6. rujna 1959. godine, a rođena je u okolici Priboja, točnije u mjestu Banja. U užurbanom Beogradu živi i radi Ana Bekuta, rođena kao Nada Polić 1959. godine u okolici Banje kod Priboja.

Odrastajući u izazovnom okruženju, Ana se svakodnevno suočavala s nedaćama uz svoje roditelje, Milicu, kuharicu VKV-a i Branka, poljoprivrednika, koji su svojim kćerima nastojali osigurati ugledan život. Zajedno sa svojim mlađim sestrama, Dobrilom i Milinom, Ana, poznata i kao Nada, proživljavala je svoje tinejdžerske godine. S nepunih sedamnaest godina čeka dijete nakon kratke ljubavne veze, čije detalje radije skriva. Godine 1981. Nada se našla u situaciji da preuzima sve obaveze koje nosi mlada majka.

U to vrijeme susreće se s Predragom Vidovićem Prejom, izuzetno vještim bubnjarom koji će kasnije s njom udružiti snage i osnovati bend. Zajedno su im se pridružili Sava Jovanović, Milenko Božić, Boban Živković i Zoran Bursać. Kako je njihovo partnerstvo raslo, tako je rasla veza između Ane i Predraga Vidovića, koja je dovela do strastvene ljubavne veze koja je trajala desetljeće. U godinama koje su uslijedile donosi odluku da se preseli u Šabac, gdje se svim srcem posvetila kako karijeri, tako i brizi o sinu.

 


BONUS SADRŽAJ: 

  • Saznajte više o prednostima i upotrebi češnjaka… Allium sativum, koji se obično naziva češnjak, član je obitelji Alliaceae i poznat je po svojoj svestranoj primjeni u kuhanju i zdravstvu.

U nastavku su važni detalji o češnjaku: Češnjak, višegodišnja biljka, doseže visinu od otprilike 30 do 60 centimetara. Njegova podzemna lukovica daje tanke zelene stabljike koje izviruju iznad zemlje. Tijekom ljetne sezone proizvodi bijele ili blago zelenkaste cvjetove kad cvate.

U kulinarstvu, češnjak služi i kao začin s punim okusom i kao mirisni dodatak bezbrojnim svjetskim delicijama. Kada se konzumira sirov, češnjak ima opor i pikantan okus, ali kada se kuha ili prži, njegov okus suptilno prelazi u očaravajuću slatkoću. Ovaj svestrani sastojak nalazi svoj put u niz jela, uključujući juhe, umake, marinade, variva i niz drugih kulinarskih kreacija, dajući pojačan i divniji okus. Nutritivni sastav češnjaka karakterizira obilje esencijalnih nutrijenata i niska kalorijska vrijednost. Značajan je izvor vitamina C i B6, mangana, selena i vlakana.

Osim toga, češnjak se može pohvaliti raznolikim nizom spojeva sumpora koji su usko povezani s njegovim terapeutskim svojstvima. Češnjak se već dugo koristi u tradicionalnoj medicini zbog svojih navodnih ljekovitih svojstava. Njegove potencijalne zdravstvene prednosti obuhvaćaju širok raspon, poput poboljšanja kardiovaskularnog zdravlja smanjenjem krvnog tlaka i razine kolesterola, promicanja bolje cirkulacije, jačanja imunološkog sustava i ublažavanja rizika od srčanih bolesti. Antimikrobna svojstva češnjaka naširoko su poznata.

Posjeduje različite spojeve, uključujući alicin, koji pokazuju antibakterijska, antivirusna i antifungalna svojstva. Kao rezultat toga, češnjak se često koristi kao prirodni lijek za borbu protiv infekcija, prehlade i gripe. U području alternativne medicine, češnjak igra značajnu ulogu u promicanju općeg blagostanja. Može se konzumirati u različitim oblicima kao što su dodaci prehrani, ekstrakti ili ulja. Unatoč tome, ključno je potražiti savjet zdravstvenog stručnjaka prije nego što uključite bilo kakve dodatke prehrani u svoju rutinu.

Kako bi se osiguralo dugoročno očuvanje češnjaka i produljila njegova uporabljivost nakon njegove prirodne sezone, postoji nekoliko dostupnih metoda. To uključuje sušenje češnjaka i njegovo mljevenje u fini prah, kao i čuvanje u octu ili maslinovom ulju. Druga mogućnost je zamrzavanje češnjaka, što također omogućuje dulje skladištenje. Dok je češnjak poznat po svojim brojnim zdravstvenim prednostima i osnovni je sastojak u kulinarstvu, ključno je priznati da neki pojedinci mogu pokazati alergijske reakcije ili imati probleme s probavom nakon konzumacije. Štoviše, pretjerano uživanje u češnjaku može rezultirati neugodnim mirisom koji izlazi iz daha i znoja. Stoga je mudro biti umjeren pri uključivanju češnjaka u prehranu i uskladiti njegovu upotrebu s osobnim zdravstvenim potrebama.