Iza nas je nekoliko burnih mjeseci kada je u pitanju javna sfera i domaća estrada. Kako smo vidjeli, sve više parova se odlučilo za razvod, a tokom prethodne noći objavljene su nove šokantne vijesti. Mediji i javnost trenutno su fiksirani na razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića. Nakon 24 godine braka, njihovoj je vezi došao kraj zbog Tonijeve veze s drugom ženom s kojom živi u Njemačkoj.

  • Dragana, koja je jasno rekla da je iscrpila sve napore da spasi brak, poslala je službenu izjavu medijima, a ista je odmah prenesena u javnost. 

“Budući da sam cijeli svoj život gradio na načelu poštenja, danas smatram moralnim imperativom obratiti se javnosti. Moram vas nažalost obavijestiti da sam pokrenula proces razvoda. Tijekom značajnog vremenskog razdoblja moja se veza s Tonijem pogoršala, što je rezultiralo time da zapravo živimo odvojene živote i živimo u različitim rezidencijama. U svjetlu bezbrojnih nepomirljivih razlika, uložila sam sve napore da očuvam zajednicu koju smo nekada dijelili, vođena i dobrobiti svoje obitelji i vrijednostima koje su mi usađene od djetinjstva.

Kako je vrijeme prolazilo, počela sam prepoznavati sve veći jaz i priznavati da sam tvrdoglavim držanjem veze koja je odavno prestala uspjevati, nanosila više štete svojim voljenima. Stoga sam donijela tešku odluku da okončam naš brak. Želim sve uvjeriti da moji principi i način života ostaju nepokolebljivi, baš kao i moja odanost obitelji i publici. Uvijek ću visoko cijeniti Tonija kao oca svoje djece i kao nekoga s kim sam provela mnogo prekrasnih godina.” – kazala je.

  • Važno je napomenuti da je Toni odlučio ne govoriti javno o situaciji. Nadalje, kako bi zaštitio svoju ljubavnicu, poduzeo je korak i uklonio svoj Instagram profil kako bi spriječio bilo koga da mu pristupi.

Rođen u Beču 1973., Toni Bijelić potječe iz Srbije, zbog čega je dobio etiketu Srbina rođenog u Beču. Poznat po svojoj nepokolebljivoj ozbiljnosti i jasnim životnim ciljevima, Toni je primjer snažne radne etike i nepokolebljive predanosti od svojih ranih godina. Životna priča Tonija Bijelića prepuna je bogatstva iskustava, opsežnog znanja i marljivog rada.

Tonijev put do uspjeha i priznanja nije bio brz. Izgrađen je nebrojenim godinama predanosti i ustrajnosti. Nakon što je stekao obrazovanje u Austriji, Toni je od rane dobi shvatio da su upornost, disciplina i ozbiljan način razmišljanja neophodni za postizanje ciljeva. Vrijeme koje je proveo u Austriji pružilo mu je dragocjene uvide u područje poslovanja.

Gospodarstvo Austrije je vrlo napredno, sa suvremenim i primjenjivim principima. U nježnoj dobi, Toni je krenuo na svoj put neovisnosti, preuzimajući vlastito poslovanje. Roditelji su ga svim srcem podržavali, vjerujući u njegove težnje i odlučnost.

Toni je do svoje 26. godine ostao relativno nepoznat široj javnosti, unatoč činjenici da je već tada pokrenuo vlastiti uspješan biznis. Godine 1999. Toni se vjenčao s poznatom folk pjevačicom Draganom Mirković, koja je tada doživljavala strelovit uspon u karijeri. Unatoč petogodišnjoj razlici u godinama, njihov brak i veza nikada nisu bili smetnje. Toni je od malih nogu gajio duboku ljubav prema automobilima, što ga je naposljetku navelo da uroni u automobilsku industriju. Zaista nema ničeg ljepšeg nego slijediti svoje strasti, a tome svjedoči i životna priča Tonija Bijelića.