Nakon nesretnog događaja koji se dogodio obitelji Bijelić, Dragana Mirković donijela je odluku o odgodi nastupa u Areni. Zbog osobne tragedije u obitelji, Dragana Mirković donijela je tešku odluku da odgodi svoje nadolazeće koncerte u Areni.

  • Smrt Marte, punice Dragane Mirković, duboko je pogodila cijelu obitelj Bijelić, a posebno je bio pogođen Toni, koji je prije nepune dvije godine već doživio gubitak oca. Dok se Toni opraštao od svoje majke, podijelio je crno-bijelu fotografiju popraćenu iskrenim natpisom koji glasi: “Neka nađeš vječni mir, draga majko. Kako bi odala počast svojoj svekrvi, ali i bila uz svoju obitelj u ovim izazovnim vremenima, Dragana Mirković donijela je odluku o odgodi koncerta u Areni.

U tom smislu iskoristila je priliku za komunikaciju sa svojim obožavateljima. Srceparajuća vijest! Samo tjedan dana prije koncerta u Beogradu, Dragana Mirković tragično je preminula kod kuće, ostavivši Tonija shrvanog i bez utjehe. Danas ovu poruku moram prenijeti teška srca. Moja obitelj i ja trenutno proživljavamo vrlo izazovno vrijeme dok žalimo za gubitkom naše voljene bake, majke i svekrve Marte.

  • U tom razdoblju bitno mi je biti uz svoju obitelj. Unatoč našoj nestrpljivosti da budemo sa svima vama, sa žaljenjem vas moram obavijestiti da ću morati odgoditi nadolazeće koncerte. Tako će se prvotno planirani koncerti za 29. i 30. prosinca u Areni sada održati 16. prosinca i 17. veljače. Najveća mi je želja bila zaključiti godinu i započeti svoju turneju na najizvrsniji način, uz tebe, voljeni moj, koji uzvraćaš istom ljubavlju. Međutim, okolnosti sprječavaju da to trenutno postane stvarnost.

Potpuno sam svjestan iščekivanja koje su mnogi od vas imali, neki su čak krenuli na duga putovanja preko kontinenata kako bi bili u mojoj prisutnosti. Budite uvjereni, posvećen sam pronalaženju načina da kompenziram ovaj nesretni razvoj događaja. Ove su riječi izgovorene 3. listopada 2022. u 12.25 sati. Dragana Mirković, proslavljena folk pjevačica, prebrodila je zahtjevnu operaciju u djetinjstvu zbog koje su je progonile noćne more. Zanimljivo je da je njezin kum ovo iskustvo protumačio kao povoljan pokazatelj njezine buduće veličine.

  • Kao svjedočanstvo svog životnog puta, čuva svoju prvu novčanicu od sto tisuća dinara, koju je zaradila nastupom na božićnom seoskom plesu, dok njeguje desetogodišnjicu svog braka i blagoslov dvoje djece kao nepobitan dokaz pronaći pravu ljubav. Zbog svog profesionalnog bavljenja ili sklonosti stabilnosti u vezama, imala je ograničen broj romantičnih partnera tijekom svog života. Njezin sadašnji suprug je četvrta osoba s kojom je bila u ljubavnoj vezi. Došao je trenutak da se povučem iz reflektora. Četvrt stoljeća krasio sam pozornicu, ali sada žudim za životom sličnim životu običnog puka.

Od nježne petnaeste godine bio sam istaknuta osoba i ispunjen sam cijenjenjem i božanskog i ljudskog. Iako sam skroman, svjestan sam činjenice da će me javnost zauvijek čuvati u sjećanju. Možda će mnoge ljubitelje glazbe Dragane Mirković iznenaditi njezina odluka o prekidu karijere. No, ima i onih koji se pitaju zašto bi nastavila nastupati kad već živi bogato i luksuzno.

  • Iz perspektive autsajdera, njezin život nalikuje životu junakinje iz romantičnog romana, gdje poznata pjevačica doživljava strastvenu ljubavnu vezu s bogatašem, koja kulminira brakom i dolaskom djece, prije nego što se povuče u svoj dvorac i živi sretno do kraja života u miru i raskoši.

Nesvakidašnji život ove neizmjerno talentirane pjevačice, svojevremeno proglašene pjevačicom desetljeća i najboljom na Balkanu, imao je i svoje skromne početke, mnogo prije nego što je upoznala svog budućeg supruga. Ulaznice koje ste nabavili za prethodne datume vrijedit će i za pomaknute datume. Želim izraziti zahvalnost, u svoje ime iu ime svoje obitelji, na sućuti, razumijevanju, podršci i ljubavi koju smo primili. Ove poruke imaju veliku vrijednost za nas.