Suočena s ogromnom tugom nakon što je primila vijest o njegovoj smrti, Dragana Mirković je svjesno odlučila da se suzdrži od bilo kakvog oblika komunikacije sa Džejom Ramadanovskim u periodu od deset godina. Poznata po svojoj sposobnosti uspostavljanja skladnih odnosa s gotovo svim svojim vršnjacima, našla se u neslaganju s preminulim pjevačem.

Dragi Džej, kad je tvoje srce danas prestalo sa svojim nesebičnim bujanjem ljubavi, dio svih onih koji su te cijenili otišao je s tobom. Neka tvoje putovanje među nebeskim bićima bude ispunjeno spokojem, dragi Jay, i neka tvoj duh konačno pronađe spokoj koji ti je izmicao u životu. Vaša utjecajna prisutnost tijekom vašeg kratkog vremena ovdje zauvijek će biti utisnuta u naša sjećanja, jer legende su vječne. Ove iskrene riječi Dragana je napisala na Instagramu, gdje je podijelila i drage fotografije na kojima su ona i preminuli pjevač. Ove slike zabilježile su trenutke čiste radosti, oboje u svečanom ruhu, stvarajući ugođaj novogodišnjeg slavlja. Zajedno su krenuli na turneje i susretali se s raznim životnim iskustvima. Zanimljivo, dogodila se čak i prilika kada je Džej razigrano pregledao Draganinu ruku i hirovito “prorekao” da će imati dvoje djece.

Njihova veza naišla je na prepreke 1996., jer je njihova veza nailazila na poteškoće. Džej je tijekom nastupa opovrgnuo tvrdnje Dragane Mirković koja ga je ranije kritizirala zbog izjave da je Ceca Ražnatović zasluženo dobila sve nagrade 1995. Pjevač je istaknuo da priznaje Draganin talent i cijeni je kao cijenjenu kolegicu i zvijezdu. značaj davanja prioriteta pravdi. Nastavili su s predstavljanjem uvjerljivih statističkih dokaza, dokumentiranih u pisanom obliku, koji su nepobitno prikazali vodeću pop figuru i točan postotak za koji su nadmašili druge.

Nakon pomirenja, Dragana Mirković i Džej uspjeli su “incident” ostaviti u prošlosti na duže vrijeme, a čini se da se pjevačica zaista pomaknula od toga. Naša je veza bila nevjerojatno jaka i blisko smo surađivali, gajeći duboko poštovanje i ljubav jedno prema drugome. Svaki put kad smo se ponovno sreli, osjećao sam se kao radosno okupljanje davno izgubljene braće i sestara, ispunjavajući moje srce neizmjernom srećom. Tijekom posljednjih godina njegova života, Dragana je Džej često dočekivala kao gošću u Beču, gdje mu je pomagala ne samo u raznim medicinskim zahvatima, već mu je pomogla i u osiguravanju mirovine putem prijave u gradu. Pjevačica je isticala nepokolebljivu odanost svom narodu do samog kraja, uvjeravajući da ih nikada nije zaboravila.