Nogometni menadžer Duško Tošić doživio je razoran udarac u rujnu 2018. kada mu je nakon kratke borbe s teškom bolešću preminuo otac Milorad. Ovaj gubitak duboko je utjecao na njega, budući da mu je otac uvijek bio nepokolebljivi oslonac tijekom njegova života. Unatoč preprekama i poteškoćama koje su ga pratile na putu do uspjeha, Duško se sada nalazi u poziciji u kojoj može postići sve što želi. Međutim, čak iu mladosti gajio je san i neumorno radio da ga pretvori u stvarnost, što je na kraju i postigao.

Odrastajući u financijski oskudnom kućanstvu, obitelj Tošić suočavala se s nedaćama siromaštva. Izazovne okolnosti tijekom godina odrastanja dovele su ga do toga da živi u ustanovi za nezbrinutu djecu, ostavivši trajan utjecaj na njegov život. Ipak, nepokolebljivom predanošću svojih roditelja, ovaj mladić iz pitoresknog sela Orlovat kod Zrenjanina uspio je svoje snove pretvoriti u stvarnost. Uz njihovu nepokolebljivu podršku, procvjetao je u trijumfalnog sportaša, skupivši milijune priznanja za svoje iznimne sposobnosti.

Predani otac Duška Tošića ponosno je ispričao da je njegov sin proveo niz godina u internatu kako bi nastavio svoje obrazovanje i svoju strast prema nogometu. Sve vrijeme boravka u školi, Duško je dobivao dosljedne, hranjive obroke, što je imalo presudnu ulogu u njegovom ukupnom rastu i razvoju kao mladog pojedinca. Obitelj je neizmjerno ponosna na Duškova postignuća jer je svoj životni san uspješno pretvorio u stvarnost. Odlukom o prebivalištu u Orlovatu, Milorad i Nikoleta, inače Duškova majka, prihvatili su priliku da žive u kući koju je izgradio njihov sin. Namjera im je bila potpuno uroniti u mirnu ljepotu prirode i udahnuti čisti, neokaljani zrak. Vrijeme provedeno tamo bilo im je uistinu ugodno.

Pogled na naše unuke kako se brčkaju u dvorištu ispunjava nas radošću jer imamo sve što nam je potrebno. Prekrasne ludorije Athene i Nike donose nam neizmjernu sreću. No, da bih izbjegao ženinu zamjerku, moram iznijeti dodatne detalje, našalio se otac Duška Tošića. Nedvojbeno je da je poznati nogometaš pretrpio ogroman gubitak, a od tako dubokih nesreća se nikada ne može potpuno izliječiti.