Nepokolebljiva predanost Bojane Stamenov više od dvije godine bila je ključna u dotjerivanju linije i struka do apsolutnog savršenstva. Kontinuirani put mršavljenja, naporni treninzi i jaka volja Bojane Stamenov tijekom dvije i pol godine rezultirala je tim nevjerojatnim padom u kilaži, a njena odlučnost ne pokazuje znakove opadanja što objašnjava zašto se njen struk i dalje smanjuje. Dokaz za to su i najnovije fotografije na njenom instagram profilu, a javnost je ostala zatečena njenim karakterom i jakom voljom, te predviđaju da će uspjeti dotjerati svoju liniju do savršenstva. 

Naime, pjevačica je ponosno podijelila svoja nedavna fitness postignuća na društvenim mrežama, a njezini pratitelji izrazili su oduševljenje njezinom vitkom građom. Bojana Stamenov dobila je brojne komplimente za svoj izgled, a posebno je istaknut savršeno istaknut struk, na kojem bi joj mnoge dame pozavidjele. Iako je Bojana isprva razmišljala o operaciji smanjenja trbuha, na kraju je odlučila postići savršenstvo u svojoj tjelesnoj građi promjenom načina života, a njezina bitka i dalje traje.

Putovanje do isklesanog struka Bojane Stamenov počelo je jednostavnim, ali dojmljivim početkom. Kako kaže Bojana, osvrćući se na to razdoblje svog života, prisjeća se da nije imala konzistentan raspored prehrane zbog zahtjevnog rasporeda nastupa i koncerata. Često bi se zatekla kako duge sate provodi u autu, na nogama na probama, a kad bi napokon imala priliku sjesti i jesti, konzumirala bi velike porcije. Ova navika uživanja u obilnim količinama hrane bila je jedan od problema s kojima se suočavala.

Kako prenosi “Najzena.rs”, pjevačica je za emisiju otkrila da su glavni problemi bili neusklađenost obroka i kvaliteta hrane koju je konzumirala. U početku je postojala zabrinutost oko logistike nošenja sve potrebne hrane i posuđa, no ubrzo je postalo jasno da odlučnost može prevladati svaku prepreku. Zbog narušenog zdravlja, Bojana je donijela odluku o značajnom mršavljenju jer joj je danas pretjerano toplo.

Shvativši da je moja dobrobit ugrožena, primijetio sam val agresije i ljutnje, pretjerano reagirajući na svaku situaciju. Potraživši liječnički savjet, posjetio sam endokrinologa i priznao: “Molim vas, oprostite što nisam gledao u oči, jer mi je ekstremna nervoza oštetila vid. Obraćala je pozornost na ono što sam imao reći. Umorio sam se od neprestanog zbijanja samozatajnih šala, uvijek mi je trebala dodatna stolica gdje god sam išao. Dugo sam se vrijeme suzdržavao od dugih šetnji gradom. Povjerila sam joj svoju želju za operacijom želuca, ne znajući da je takva operacija dostupna kod nas u Beogradu. Priznala je moju situaciju i napomenula da će se stvari promijeniti.

Zbog utjecaja koronavirusa doživio sam značajno kašnjenje na putu mršavljenja. U jednom sam trenutku primijetio da se brojke na vagi više ne smanjuju, dapače, počinju rasti. Ova me situacija ostavila nevjerojatno očajnim. Međutim, moj blizak prijatelj uvjerio me da posegnem za osobnim trenerom, unatoč mom početnom skepticizmu. Početne faze programa bile su nevjerojatno uznemirujuće, ostavljajući me krajnje nelagodno. Započeli smo s treninzima na težini od 185 kilograma, što je bilo posebno zahtjevno s obzirom na značajan gubitak težine koji sam već doživio.

Podijelio sam svoje prehrambene navike s trenerom, objašnjavajući pjevačev stav o tome. Nakon što je iznio detalje mojih obroka, odmah mi je dostavio svoj plan i program. Na moje iznenađenje, njegov je režim dopuštao uključivanje voća, hrane koja je bila strogo zabranjena zbog sadržaja šećera. Osim toga, sada sam mogao uživati ​​u grčkom jogurtu, leći, grahu i grašku kao dijelu svoje prehrane.