Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković predstavljaju jedan od najharmoničnijih parova na domaćoj glumačkoj sceni. Već više od decenije uživaju u sretnom i skladnom braku, a vrhunac njihove ljubavi su njihove divne bliznakinje, Vera i Mila. Međutim, nedavno je njihov dom bio iznenađen pozitivnim vibracijama…

 

Iako ovaj glumački par rijetko eksponira svoj privatni život u javnosti, mnoge je iznenadio snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, na kojem Sloboda svira klavir dok u pozadini čujemo njene bliznakinje kako pjevaju. Očito je da umjetnički talent teče njihovom kućom. Osim očaravajuće glumice u opuštenom kućnom ambijentu, imali smo priliku zaviriti u njihov životni prostor.

 

Dizajn enterijera odiše prirodnim bojama, pun je svjetlosti te obogaćen sobnim biljkama, a jedan zid je čak od stakla, što dodatno upotpunjuje atmosferu. Budući da su poznati kao porodični ljudi koji cijene tradiciju, dom Slobode i Vojina posebno se ističe za vrijeme velikih praznika, poput nadolazećeg Uskrsa. Iako žive u Beogradu, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković svaki slobodan trenutak provode u Čortanovcima, gdje su prije nekoliko godina kupili imanje i sagradili udobnu vikendicu, prema izvještaju Hello! magazina.

 

 

Budući da se njihova kuća nalazi tik uz Dunav, pruža im fenomenalan pogled, dok svjež zrak i netaknuta priroda jamče potpuni mir i opuštanje. Mještani ovog idiličnog sremskog mjesta otkrili su novinarima koji su ih posjetili da popularni glumački par često dolazi u potpunom sastavu, zajedno sa svojim bliznakinjama, a u njihovom društvu je uvijek prisutan i dragi kućni ljubimac.

 

 

 

BONUS TEKST

Sloboda Mićalović, jedna od najpoznatijih i najtalentiranijih glumica na domaćoj sceni, rođena je 23. svibnja 1981. godine u Tutinu, Srbija. Sa svojim nevjerojatnim glumačkim talentom i karizmom, postala je istaknuta figura u svijetu glume na Balkanu.Neobično ime joj je dao otac Dragan koji je tumačio ulogu u monodrami posvećenoj heroju Ivi Lola Ribaru čija se verenica zvala Sloboda. Glumica je tražila da je zovu Boba, ali kada je pročitala pismo koje je junak napisao njenoj imenjakinji, zavolela je svoje ime.

 

Nakon završene srednje škole, Sloboda se upisala na Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, gdje je stekla svoje temeljno obrazovanje iz glume. Brzo nakon diplomiranja, počela je dobivati ​​značajne uloge u filmovima, televizijskim serijama i kazalištu.

 

Slobodin impresivan opus obuhvaća raznolike žanrove, od drama do komedija, od klasičnih pozorišnih komada do suvremenih filmskih ostvarenja. Njen talent nije ostao nezapažen, te je osvojila brojne nagrade i priznanja za svoj rad, uključujući nagradu za najbolju glumicu na prestižnom filmskom festivalu u Veneciji za svoju ulogu u filmu “Nebeska tema”.

 

No, Sloboda nije samo poznata po svojim glumačkim sposobnostima. Ona je također poznata po svom humanitarnom radu i angažmanu u društvenim pitanjima. Aktivno se zalaže za prava žena i djece te podržava brojne humanitarne akcije i organizacije.

 

Izvan svijeta glume, Sloboda je posvećena supruga i majka. U sretnom braku je sa kolegom glumcem Vojinom Ćetkovićem, s kojim ima dvije prekrasne blizanke, Veru i Milu. Njihova porodica često je tema medijskog interesovanja, ali Sloboda uvijek uspijeva sačuvati privatnost i intimu svog doma. Sloboda Mićalović ostaje ne samo jedna od najcjenjenijih glumica u regiji, već i inspiracija mnogima svojim talentom, poštenjem i posvećenošću radu i porodici.