Emina Jahović, popularna pjevačica koja je naprosto okupirala pažnju javnosti, trenutno živi srećnim životom, međutim, njeno djetinjstvo bilo je obilježeno teškim izazovima o kojima je svojevremeno i otvoreno razgovorala, te kako priznaje, iz prve ruke je iskusila teškoće oskudice. Emina je iskreno ispričala da su određene namirnice nekada smatrane luksuzom za njenu obitelj, ali su uspjeli izbjeći financijsku propast.

  • Unatoč tome što su bili liječnici, moji roditelji iza sebe nisu ostavili nikakvo nasljedstvo i nisu se smatrali bogatima. Živa su mi sjećanja na vrijeme kada je rajčica za našu obitelj bila luksuz, baš kao i za mnoge druge u Srbiji koji su također jedva spajali kraj s krajem.

Prije se život Emine Jahović sastojao od promatranja svojih susjeda kako uživaju u slatkim poslasticama poput Kinder jaja, gumenih bombona i čokoladica koje pucketaju u ustima. I dan danas Emina Jahović vodi skroman život i istinski cijeni sve, lišena bilo kakvih ekstravagantnih želja.

Tijekom mog djetinjstva bilo je mnogo stvari koje su mi se činile nedostižnima. Usred kaosa i sukoba, moja bi majka spremala mlijeko i jogurt u zamrzivač, rezerviran za teška vremena. Kao mlada djevojka, duboko sam se divila lijepim haljinama, posebno onima koje sam naslijedila od starije sestre. Zato ih sada, kada ih imam priliku posjedovati, čuvam i nikada ih ne uzimam zdravo za gotovo. Što se tiče shoppinga, kupujem samo ono što istinski želim nositi i ne upuštam se u nepotrebne prohtjeve. To je nešto što sam podijelio s medijima, osvrćući se na svoja prošla iskustva.

  • Ne zaboravimo da se Emina i Mustafa nisu razišli prijateljski. Pjevačica je pokrenula pravni postupak protiv bivšeg supruga kako bi osigurala financijsku potporu, a nije jasno je li nesuglasica riješena.

Unatoč vlastitim osjećajima, Emina se svjesno trudila osigurati da njezini sinovi ne primijete nikakvu napetost između nje i Mustafe. Kao rezultat toga, dječaci su održavali redovite odnose sa svojim ocem. Nadalje, na osnovu slika prikazanih na Mustafinom profilu vidljivo je da su Jaman i Javuz razvili pozitivan odnos s njegovom sadašnjom suprugom.

Na sličan način kao i Mustafa, Melis također ima prethodni brak i sina iz tog braka, kojeg su pjevač i njegovi sinovi srdačno prigrlili. Podsjećamo, njen otac Nusret radio je kao kardiolog, a majka Senija je karijeru pedijatra. Po njihovom uzoru, Eminina starija sestra Sibina postala je dječiji psihijatar, a njen stariji brat Mirsad proslavio se kao košarkaš. Eminin akademski put započeo je u Osnovnoj školi „Meša Selimović“. Nažalost, prije nego što je tamo završila školovanje, doživjela je gubitak oca. Unatoč ovoj tragediji, Emina je nastavila istraživati ​​svoje različite talente i interese. Dvije je godine trenirala košarku, a prirodne glazbene sposobnosti dovele su je do satova gitare i pridružila se zboru. Osim toga, uronila je u umjetnost, sudjelujući u glumi, kiparstvu i folklornim aktivnostima. U početku je Emina željela postati arhitektica, no na kraju je njezina strast prema glazbi pobijedila.

 

Emina je sa 17 godina ušla u brak s javnosti nepoznatim privatnikom Aladinom Đulovićem. Međutim, njihova veza bila je kratkog vijeka i trajala je svega nekoliko mjeseci. Emina je nastavila visoko obrazovanje, diplomirala na Fakultetu za menadžment na BK Univerzitetu. Tijekom života Eminine osobne veze izazivale su medijsku pažnju. Povezivali su je s Markom Miškovićem, iako je tvrdila da su jednostavno prijatelji. No, tek 2004. godine, tijekom putovanja u Bodrum, Emina se susreće s pjevačem Mustafom Sandalom. Njihova povezanost je rasla, što je dovelo do zaruka u švicarskom gradu Sankt Moritzu.

Nažalost, njihova se veza suočila s preprekom jer se Mustafa protivio da se oboje bave javnim poslom. Ovo neslaganje na kraju je dovelo do njihovog prekida.
Unatoč izazovima, uspjeli su ih prevladati i vjenčali su se 13. siječnja 2008. u hotelu “Ottoman” u Istanbulu. Njihovo veselje se povećalo kada su u kolovozu dobili svoje prvo dijete Jamana. Kasnije, 21. februara 2012. godine, Emina je rodila njihovog drugog sina Javuza. Iste godine dobila je tursko državljanstvo. Emina je visoka 178 cm i teška 57 kg, a može se pohvaliti mjerama 86-60-86. Svoju vitku figuru pripisuje i genetici i predanosti svakodnevnom vježbanju.

Mediji su kružile glasine da je u trbuh ugradila balon kako bi kontrolirala težinu, no Emina je pojasnila da je operirala samo nos jer je dva puta bio slomljen. Nakon deset godina braka, Emina i Mustafa sporazumno su se razveli u lipnju 2018. godine. Prema pisanju beogradskih medija, bračni problemi su se pojavili već prije dvije godine, ali su svoju vezu pokušali spasiti zbog djece. Tijekom televizijskog gostovanja pjevačica je otvoreno izrazila poteškoće koje je proživljavala tijekom brakorazvodnog procesa.

Pjevačica Emina otkrila je da je doživjela veliku emotivnu patnju, često je ronila suze, a čak ni njen bivši suprug nije pokazao zabrinutost. Ipak, bivši par uspio je održati prijateljski odnos. Nakon toga, Emina je ušla u ljubavnu vezu sa Sadetinom Saranom, turskim biznismenom. Prema izvješćima, svoju su vezu prekinuli krajem 2018. godine, da bi se pomirili 2021. godine. Emina je odlučila ne govoriti javno o ovim člancima. Povodom razvoda, pjevačica je otvoreno pričala o izazovima s kojima se susrela. Naime, otkrila je da njezin bivši suprug zanemaruje financijsku potporu za njihove sinove, ali ne zbog nedostatka sredstava, već iz drugih neobjavljenih razloga. Emina je istaknula svoju odlučnost da se bori za dobrobit svoje djece, ali i svih žena koje se nakon razvoda susreću sa sličnim poteškoćama.