Ceca Ražnatović je dovela svoju figuru do savršenstva, ističući da je za samo mjesec dana izgubila čak osam i po kilograma. Ona je otvoreno govorila o svojoj djeci i fizičkom izgledu, otkrivajući da nije pristalica nezdravih dijeta već je napravila male korekcije u ishrani i počela redovno vježbati, što je brzo dalo rezultate. U nastavku razgovora, spomenula je Veljka i Anastasiju…

 

“Uspjela sam postići savršenu liniju bez ekstremnih dijeta ili čuda poput ‘Ozempika’, koji su sada vrlo popularni, ali izuzetno opasni i nezdravi, direktno utječući na štitnu žlijezdu i pankreas. S takvim stvarima ne bi trebalo šaliti se, jer su ti lijekovi zapravo namijenjeni dijabetičarima. Ali to nije ni bitno. Jednostavno sam odlučila da sedam sati ne jedem ništa i samo pijem vodu. Ponekad sam rekla da popijem i koju čašicu piva. Kada me pitaju kako mogu piti pivo kad deblja, odgovaram im da ne debljam ja, nego pivo voli mene. Zaista je tako.”

 

“Uspjelo mi je skinuti 8,5 kilograma u mjesec dana, a da uopće nisam osjećala glad.Jela sam što god sam htjela. Kasnije, najkasnije do pola osam, osam navečer, ne unosim više hrane i to se pokazalo uspješnim. To je kao autofagija. Zatim ustajem ujutro oko osam, pola devet, doručkujem, pokrećem metabolizam i to je to. Također se bavim fizičkom aktivnošću. Treniram ili, ako ne stignem na trening, brzo hodam na traci kako bih pokrenula tijelo i metabolizam. Ako stalno ležite, ne možete ubrzati metabolizam”, rekla je.

 

 

U domu Ražnatovića sljedećih mjeseci bit će mnogo razloga za slavlje, svi nestrpljivo očekuju rođenje Veljkovog trećeg sina, Ilijana. “Prvo slavimo Krstanov prvi rođendan, a onda treba da se rodi Ilijan, Bože zdravlja, početkom maja. Nakon toga slijedi Željkov rođendan, a zatim i moj, koji naravno neću proslaviti”, rekla je pjevačica. Osim toga, osvrnula se na svadbu svoje kćerke Anastasije i zeta Nemanje:

 

 

“Što se tiče svadbe, još uvijek ne znamo što su odlučili i kada će biti, ali će se sigurno saznati”, izjavila je Ceca. Pjevačica je priznala da je njen sin Veljko izrazio želju da na proslavi povodom rođenja sina pjeva Dušan Kurtić, te se Ceca potrudila da tu želju ispuni.

 

BONUS TEKST

Ceca Ražnatović je jedna od najpoznatijih i najutjecajnijih pjevačica na Balkanu. Rođena je 14. lipnja 1973. godine u Žitorađi, Srbija. Njezina karijera započela je još u ranim tinejdžerskim godinama, kada je postala dio popularnog sastava “Južni Vetar”. Međutim, njezin pravi uspon dogodio se kada je započela solo karijeru, koja je brzo postala nevjerojatno uspješna.

 

Ceca je poznata po snažnom glasu, karizmatičnoj osobnosti i nevjerojatnoj energiji na pozornici. Njezina glazba često spaja elemente popa, rocka i folka, stvarajući jedinstveni zvuk koji je osvojio srca mnogih obožavatelja diljem regije.

 

Iako je njezina karijera obilježena nekim kontroverzama i izazovima, Ceca je uspjela održati svoj status jedne od najvažnijih figura na glazbenoj sceni Balkana. Osim po glazbi, poznata je i po svom humanitarnom radu te angažmanu u brojnim dobrotvornim akcijama.

 

Ceca je također poznata i po svom stilu i modnom ukusu, često postajući ikona stila za mnoge. Njezina popularnost proteže se i izvan glazbene scene, čineći je jednom od najprepoznatljivijih ličnosti na Balkanu.

 

Iza svjetala reflektora, Ceca je posvećena majka i obiteljska žena. Njezina ljubav prema svojoj djeci i obitelji često je istaknuta u medijima, dok se trudi balansirati između svoje karijere i obiteljskih obveza. Sve u svemu, Ceca Ražnatović ostaje simbol snage, talenta i istinskog umjetničkog izraza na glazbenoj sceni Balkana, te inspiracija mnogima diljem regije.