Veljko, potomak proslavljene pevačice Cece Ražnatović i vrsni borac, trenutno uživa u dragocenim trenucima sa svojom voljenom suprugom Bogdanom i njihovim potomcima u šarmantnom gradu Titelu. Zanimljivo je da su otišli korak dalje izgradnjom divnog prebivališta koje simbolizira njihovu snažnu porodičnu vezu i služi kao utočište za njihova draga sjećanja. Veljko, koji čezne za utjehom i spokojem, stalno je izražavao svoju čežnju da pobjegne iz pomahnitalog i neurednog okruženja užurbanog grada. Shodno tome, ne čudi što je par uspešno uspeo da stvori spokojno utočište u granicama urbanog pejzaža, omogućavajući im da uživaju u osećaju mira i harmonije.

Ražnatovićev dom ima prostrano i prostrano dvorište, koje krasi šarmantan i ljupki minijaturni park koji je posebno prilagođen rekreativnim potrebama djece. Nadalje, unutar ovog izvanrednog ambijenta, pomno je osmišljena teretana na otvorenom, pružajući Veljku savršeno okruženje da marljivo trenira i pažljivo se priprema za svoje željno iščekivane predstojeće mečeve. U nedavnom izveštaju Blica, otkriveno je da je Veljko na Instagramu podelio dirljiv snimak sebe sa svojom prelepom suprugom Bogdanom.

Na ovoj simpatičnoj fotografiji i Veljko i Bogdana se vide u ležernom odevanju, bez napora odišući osećajem udobnosti i opuštenosti. Zanimljivo, Bogdana je svjesno odlučila da se odrekne bilo kakve šminke, pokazujući svoju prirodnu ljepotu i samopouzdanje. Bogdana je bila obučena u elegantnu majicu bez rukava, pripijene helanke i udobne bijele papuče, dok je Veljko nosio par trendi šorc i moderne patike. Uprkos neprestanoj salvi komentara i primjedbi drugih, par je naišao na obilje simpatija i razumijevanja.

Važno je istaći da se Veljko Ražnatović, koji je inače sin proslavljene Svetlane Cece Ražnatović, zaista prihvatio uloge predanog porodičnog čoveka. Trenutno je u srećnom braku sa Bogdanom Ražnatović i izuzetno je ponosan što je zaljubljeni otac dvojice sinova, Željka i Krstana.