Porodica Ražnatović je u protekla dva mjeseca nesumnjivo bila u centru pažnje regionalnih medija, zaokupljajući svačije interesovanje. Prvobitno je u centru pažnje bila talentovana pevačica i naslednica njene majke Cece, Anastasija Ražnatović, koja je napravila zadivljujuće otkriće o svom preseljenju u drugu državu. Bokser i njegova supruga nisu bili sami tokom zajedničkog druženja, jer ih je, pored uže porodice, pratilo i okupljanje bliskih prijatelja.

Uprkos užurbanoj atmosferi i zahtjevima brige o svojoj djeci, mladenci su se svjesno trudili da svoju vezu daju kao prioritet i kreiraju posebne trenutke zajedno. Ova privrženost njihovoj vezi bila je očigledna kada su snimljeni na seriji fotografija, na kojima su viđeni kako radosno sjede na slikovitoj klupi, s pogledom na ogromno prostranstvo okeana. Sreća koja je zračila iz njih bila je opipljiva, a njihova istinska povezanost bila je neosporna. Nadalje, njihovo uživanje se proširilo i izvan mirnog okruženja na plaži, jer su kasnije uočeni kako uživaju u živopisnom ambijentu lokalnog noćnog kluba, uranjajući se u živu atmosferu i stvarajući trajna sjećanja.

Naravno, većinu vremena provode u društvu svoje djece i Lidijinih nasljednika, koji su im se također pridružili na odmoru. Svake godine Bogdana i Veljko Ražnatović imaju pažljivo isplaniran raspored koji uključuje širok spektar aktivnosti kako bi njihov odmor bio nezaboravan. Prepuštaju se posjetima plažama koje oduzimaju dah, kupanju na toplom suncu, osvježavajućim kupanjima u bazenu, doživljaju uzbuđenja vožnje gliserom, ukusnim roštiljima i upuštanju u brojne druge divne aktivnosti koje donose ogromnu sreću cijeloj porodici.

Bogdana u društvu svoje bebe kreće na drugi godišnji odmor, a čini se da uz Veljkovu asistenciju napreduje. Osim toga, u njihovom slobodnom vremenu, Veljko uspijeva izvući trenutke za rigorozne i zahtjevne treninge, koje s ponosom ističe na svojim društvenim mrežama.