Nakon otkrića da je Ognjen Amidžić, renomirani televizijski voditelj u regionu, stupio u romantičnu vezu sa svojom koleginicom u popularnom “Amidža šou” Minom Naumnović, mediji su zabrujali od mnoštva spekulacija. Nebrojeni pojedinci brzopleto su zaključili da je upravo ova novootkrivena ljubavna veza glavna pokretačka snaga Amidžićeve odluke da se rastane sa bivšom suprugom Danijelom.

 

Međutim, ova konkretna ideja ostaje predmet intenzivne debate i daleko je od toga da bude jednoglasno prihvaćena. Vremenom postaje sve evidentnije da veza između domaćina i njegove suigrače ide daleko dalje od puke privremene smetnje ili načina da se ublaži bol od razvoda. Zapravo, njihova veza je prerasla u istinsku i autentičnu vezu koja ih je, čini se, iznenadila oboje. Dubina njihovih emocija navela ih je da preduzmu hrabar korak zajedničkog života ubrzo nakon što su krenuli na svoje romantično putovanje.

 

Sudeći po obilju vizuelnih dokaza prikazanih na njihovim Instagram profilima, čini se da njihova veza stalno napreduje ka dubljoj i posvećenijoj zajednici u ne tako dalekoj budućnosti. Nagađa se da će ljubav koju dijele Ognjen Amidžić i Mina Naumović na kraju dostići vrhunac razmjenom zavjeta, učvršćujući njihovu posvećenost u svetoj instituciji braka.

 

Mlada brineta imala je priliku da sretne Matiju, koji je slučajno Ognjenov potomak.  Osim toga, nadaleko je poznato da je poduzeo značajne mjere da poboljša svoje prisustvo na mreži, koje se ranije sastojalo isključivo od zabavnih slika njegovih stopala. Vest o ovoj ogromnoj podršci donela je ogromnu radost Mini, koja svom dragom od sveg srca želi uspeh u njegovim nastojanjima. Njihova zajednička sreća nepogrešivo je vidljiva na nekim od njihovih najnovijih fotografija.