Mlada i talentovana pevačica Anastasija Ražnatović nedavno je započela novo poglavlje u svom životu preselivši se u Španiju, gde uživa u zajedničkom domu sa suprugom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem. S obzirom na njegove profesionalne obaveze, Anastasija veći deo vremena provodi u živopisnom gradu Sevilji, dok povremeno poseti Srbiju kako bi se sastala sa svojom porodicom.

U duhu praznične euforije, Ražnatovićeva je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama uzbudljivu atmosferu iz njihovog doma u Španiji. Kao i mnogi drugi, i oni s nestrpljenjem iščekuju najčarobniji period godine. Na Instagramu je objavila sliku impozantne novogodišnje jelke, obasjane svetlima i ukrašene delikatnim zvončićima, dok na vrhu krasi veličanstveni zvezdasti ukras.Jelka Anastasije Ražnatović

Uz to, Anastasija je zabeležila i selfi, gde je odlučila pokazati svoju prirodnu lepotu, bez trunke šminke na licu. Kao šarmantan dodatak, nosila je crnu traku za kosu, koja se vratila u modu iz dvehiljaditih i ponovno postala apsolutni hit. Neizostavan deo njenog stila bio je i skupoceni komad odeće – jakna čuvenog italijanskog brenda Guči, koja joj je savršeno pristajala i isticala njen besprekoran modni ukus.

Podsećamo da je nedavno Anastasijina majka, Ceca, u medijima podelila svoje novogodišnje želje, a među najvećima izdvojila je želju da njena mezimica postane majka. Osim toga, Ceca je otkrila i druge ambiciozne planove, uključujući završetak novog albuma i organizaciju koncerta na beogradskom Ušću. Sve u svemu, praznična sezona donosi obilje radosti i želja za cele Ražnatovićeve. S osmehom je dodala da bi volela završiti album i organizovati spektakularni koncert na Ušću, ali i pronaći vreme za desetodnevni odmor, iako se na kraju, izgleda, više naginje ka opuštajućem boravku u banji sa penzionerima, uz šalu na svoj račun.