Rada Manojlović odlučila je konačno progovoriti o svom odnosu s Harisom Berkovićem, nakon višegodišnje tišine i izbegavanja razgovora o razlozima njihovog raskida. Iako je u prošlosti bila suzdržana u iznošenju detalja o prekidu njihove šestogodišnje veze, sada je rešila staviti tačku na nagađanja o eventualnoj prevari koja se povezivala s Harisom.

U iskrenom priznanju, pevačica je otkrila da njen odnos s Berkovićem nije okončan zbog prisustva treće osobe. Naglasila je da je, prema njenom ličnom moralnom kodeksu, svaki pokušaj razmišljanja o drugoj osobi dok je u vezi već prevara, te da voli biti fer prema svom partneru. Istakla je da je, čim je razmišljala o drugom pojedincu, to značilo da nešto nije bilo u redu u njihovom odnosu i da je smatrala da je ispravno okončati vezu.

Podsjetimo, Rada je prekinula vezu s Milanom Stankovićem zbog tajne prepiske s Momirom Gajićem, koji živi u Americi. Nakon toga, inicirala je vezu s Harisom Berkovićem, no i ta veza doživela je kraj. Ranije su se pojavljivale spekulacije o tome da je razlog raskida s Harisom bio pritisak njegove porodice koja nije odobravala brak između njih dvoje zbog različitih veroispovesti. S druge strane, otac Rade Manojlović bio je veliki podržavalac Berkovića i navijao je za njihovu budućnost zajedno.Rada je bila pet godina u vezi s Harisom, a čak su najavljivali venčanje. Ipak, mediji su spekulisali da je Harisova porodica bila protiv braka zbog različitih veroispovesti, dok je Radin otac podržavao njihovu vezu i želeo je da se venčaju.Ljubavni život Rade Manojlović