Anastasija Ražnatović, poznata po svom glasu i izuzetnoj pojavnoj energiji, otvoreno je podelila svoju borbu sa viškom kilograma, ističući kako je tokom teškog perioda svog života doživela nagli porast težine. “U to vreme nisam razgovarala sa nikim o svojim unutrašnjim borbama, već sam se jednostavno prepustila hrani. Ali ne zdravoj hrani, već grickalicama, hamburgerima, gaziranim pićima… To je bilo moje šestomesečno iskustvo”, priznala je Anastasija, ističući da je shvatila problem kada joj je tetka skrenula pažnju na promene u izgledu.

  • Odlučila se da se suoči sa situacijom i krene u proces mršavljenja. “To je bio dugotrajan proces. Trajalo je dve do tri godine. Od tada me je obuzeo strah od povratka na staro. Zato čim primetim da se ponovo gojim, odmah počnem da vodim računa o ishrani”, dodaje Anastasija.

Ključ uspeha u njenom slučaju bilo je pravilno planiranje obroka i pažljiv izbor namirnica. “Eliminisala sam nezdrave namirnice i trudila se da redovno jedem. Većinom se hranim kuvanim jelima, a izbegavam brzu hranu. Ako se desi da pojedem nešto slatko, odmah idem na trening kako bih sagorela višak kalorija. Redovno vežbanje je ključ mog dobrog izgleda”, naglašava ona.

Anastasijin jelovnik:

DORUČAK: Ovsena kaša sa crvenim voćem

RUČAK: Brancin i zelena salata

VEČERA: Potaž od bundeve

Njen trik za kontrolu apetita je jednostavan: “Kada osetim glad, popijem vodu s limunom i želja za hranom brzo nestane.”

Ova iskrena priča Anastasije Ražnatović o svom putu ka zdravijem načinu života i očuvanju vitke linije inspiriše mnoge, dok njena posvećenost zdravoj ishrani i redovnom vežbanju predstavlja primer kako se može postići željeni izgled uz upornost i disciplinu.

Anastasija Ražnatović, rođena 25. januara 1998. godine u Beogradu, Srbija, je srpska pop pevačica i medijska ličnost, najpoznatija kao kćerka folk zvezde Svetlane Ražnatović, poznatije kao Ceca. Odrastajući u muzičkoj porodici, Anastasija je od najranijih dana bila izložena muzici i estradnom svetu. Sa majkom Cecom, koja je jedna od najvećih zvezda na Balkanu, i ocem Željkom Ražnatovićem Arkanom, koji je bio poznati srpski vođa i biznismen, Anastasija je stekla duboko ukorenjen osećaj za muziku, ali i životne izazove koji prate javnu ličnost.

  • Njen život je bio obeležen velikim događajima i kontroverzama, uključujući i tragičnu smrt oca Željka Ražnatovića Arkanа 2000. godine, ubijenog u atentatu u Beogradu. Ovaj događaj ostavio je trajni pečat na porodicu Ražnatović, uključujući i Anastasiju koja je tada imala samo dve godine.

Iako je porodična tragedija obeležila njen život, Anastasija je uspela da se izbori sa izazovima i izgradi svoju karijeru. Kao tinejdžerka, počela je da se pojavljuje na javnim događajima i koncertima sa majkom Cecom, stičući sve veću pažnju medija i publike. Godine 2016. Anastasija je debitirala sa svojom prvim singlom “Savršen par”, koji je dobio značajnu pažnju publike i postao hit na regionalnoj muzičkoj sceni. Nakon toga, objavila je niz drugih singlova kao što su “Rane”, “Rane na usnama”, “Svejedno”, koji su takođe postali popularni među mladom publikom.

Pored muzičke karijere, Anastasija se pojavljivala i u javnosti kao modna ikona, često ističući svoj glamurozni stil na crvenom tepihu i društvenim događajima. Takođe je aktivna na društvenim mrežama gde ima veliki broj pratilaca koji prate njen život i karijeru. Anastasija je svojim radom i pojavljivanjem u medijima postala jedna od najprepoznatljivijih mladih ličnosti na Balkanu, uspešno gradeći svoj put u muzičkoj industriji i nastavljajući da sledi muzičke stope svoje majke, dok istovremeno stvara svoj jedinstveni identitet i priznanje u javnosti.