Horoskopski znak koji će doživeti sudbinske momente u 2024. godini su Vodolije, prema tvrdnjama dve priznate ruske astrološkinje, Vasilise Volodine i Tamare Globe. Ove astrologinje predviđaju izuzetnu sreću za Vodolije u narednoj godini, koja će biti obeležena znakom Zelenog drvenog zmaja, događajem koji se dešava jednom u 60 godina u kineskom horoskopu.Dešava se jednom u 60 godina! Ovaj horoskopski znak u 2024. godini dobija sudbinski džekpot

Vasilisa Volodina naglašava da će početak godine biti uspešan za Vodolije, posebno u pogledu novih projekata ili promene posla. Tamara Globa dodaje da će oni koji ostanu na trenutnom radnom mestu imati odlične mogućnosti za razvoj karijere, a njihove ideje će biti tražene među menadžmentom, što može rezultirati bonusima i povišicama. Takođe, očekuje se i neočekivan dodatni prihod iz nepoznatog izvora.

Ako Vodolije razmišljaju o sopstvenom biznisu, predstojeća godina može biti idealna prilika za ostvarenje tog sna, posebno do leta. Leto će biti povoljan period za dodatno povećanje prihoda i poboljšanje finansijske situacije.

U ličnom životu, Vodolije će doživeti prijatne promene krajem proleća, uključujući mogućnost prinove u porodici ili romantična poznanstva. Međutim, naglasak na drastičnim promenama i poboljšanjima u ličnom životu dolazi tokom jeseni. Ova godina će omogućiti Vodolijama da ostvare svoje najskrivenije snove, pod uslovom da postave ciljeve ispravno i posvete se njihovom ostvarivanju.

Vodolije će imati priliku ostvariti neočekivane prihode iz različitih izvora, a ako sanjaju o vlastitom poslu, ljeto 2024. godine može biti idealno vrijeme za realizaciju tih planova. Krajem proljeća mogu očekivati ugodne promjene u osobnom životu, poput vijesti o prinovi u obitelji ili romantičnog poznanstva. Jesen će biti ključna za drastično poboljšanje osobnog života, povećavajući šanse za pronalaženje prave ljubavi.

Najvažnije je da će Vodolije u 2024. godini imati priliku ostvariti svoje najdublje snove, pod uvjetom da postave ciljeve i posvete se njihovom ostvarivanju. Ova godina donosi im izuzetne prilike za osobni i profesionalni rast.