Jelena Kostov, nedavno proslavila četvrti decenijum života, uživa u ulozi majke dvoje mališana, Milije i Mile. Mnogi komentarišu da nikada nije izgledala vitalnije i zdravije. Iako je nedavno donela na svet svoju kćerku u septembru prošle godine, impresivno brzo se vratila svojoj pretrudničkoj figuri.40 godina, dvoje dece i 300 grama čokolade na dan: Ovo je tajna zavidne linije Jelene Kostov

Jelena tvrdi da nije imala problema s kilažom ni tokom prve ni tokom druge trudnoće. Bez obzira na to, dobila je devet kilograma tokom oba trudnička perioda, a zatim ih je s lakoćom skinula. Nije se opterećivala dijetama, tvrdeći da je njen genetski predispozicionirani metabolism bio ključ očuvanja željene linije.

Iako je nekada bila poznata kao ljubitelj slatkiša u neograničenim količinama, Jelena je u međuvremenu svoju ishranu obogatila zdravijim opcijama. Ipak, jednu stvar nije spremna potpuno izbaciti iz svoje svakodnevice – svakodnevno konzumira oko 300 grama čokolade. Dok je ova izjava izazvala različite reakcije, Jelena tvrdi da nikada nije imala problema s kilogramima.

U komentarima ispod njenih izjava, mogu se pronaći različita mišljenja, od znatiželjnih pitanja poput “Kako to postižeš?” do upozoravajućih komentara koji impliciraju moguće probleme sa šećerom u krvi i dijabetesom. Unatoč tome što je u međuvremenu zamijenila unos slatkiša zdravijom hranom, postoji jedan slatki grijeh kojem nije spremna reći zbogom. Jelena priznaje da svakodnevno pojede oko 300 grama čokolade. Iako je ova izjava izazvala različite reakcije, od iznenađenja s pitanjima poput “Kako ti to uspijeva?” do izražavanja zabrinutosti zbog eventualnih problema s šećerom u krvi i dijabetesom, ona ostaje dosledna svom opuštenom pristupu životu i ishrani.