Kćeri Marijane Mateus jednom su prilikom imale priliku biti uhvaćene u objektiv fotoreportera. U vrijeme dok su Dajana i Anđela bile male, vjerojatno su tek započele svoj put u osnovnoj školi. Prisustvo Marijane, njihovog brata Aleksandra, a i bez Kostića vidljivo je da je cijela obitelj na slikama složna.

Sljedećih godina broj takvih slika znatno se smanjio jer su potomci kreatora i poslovnih ljudi sve više migrirali u inozemstvo kako bi pohađali internate za svoje obrazovanje. Nakon odlaska sina i kćeri Marijane Mateus iz zemlje, Kostić, za kojeg se šuškalo da je u vezi s pop zvijezdom Natašom Bekvalac, nakon toga se razveo. Nakon razlaza s poduzetnikom, Marijana je radost otkrila u zagrljaju trenera Lotara Mateusa za kojeg je odlučila zadržati njegovo prezime. Nažalost, i ova je zajednica bila kratkog vijeka.

Dizajnerica je istaknula da joj je odgoj djece na prvom mjestu te da u ovom trenutku ne može preuzeti nikakve obveze, pogotovo prema muškarcu koji ne shvaća važnost majčine prisutnosti u životu njezine djece. Spominjanje njezine djece bila je rijetka pojava, a Marijana je, čini se, u tom trenutku samo o njima govorila. Naglasila je da se kloni razgovora o njima, njihovim profesionalnim nastojanjima, a posebno njihovim osobnim odnosima. Kad su moja djeca u pitanju, držim se stroge politike da o njima ne raspravljam. Jasno su dali do znanja da se više ne žele istaknuti, a ja svim srcem poštujem i podržavam njihov izbor.

Danas su djeca Marijane Mateus i Miodraga Kostića postale samostalne osobe s velikim uspjesima i postignućima. Nakon što je završila školovanje u renomiranoj švicarskoj instituciji “Le Rosej” koja prima ugledne osobe i članove kraljevske obitelji, njihova najstarija kći Diana ukrstila je puteve s partnerom Damirom Ahmetovim. Zajedno su se preselili u London kako bi nastavili studij, Diana je diplomirala menadžment, a Damir specijalizirao financije.

Godine 2016. sklopili su svetu bračnu vezu i od tada uživaju u skladnoj zajednici. Vrijedi napomenuti da je njezin partner, odabranik, slučajno nasljednik Rinata Ahmetova, jednog od najutjecajnijih ukrajinskih oligarha. Otac je sinu Aleksandru povjerio vođenje tvrtke s punim povjerenjem, što je rezultiralo njegovom uspješnom poslovnom karijerom, dok je najmlađa sestra Anđela relativno nepoznata. Rođena 1997. godine na Floridi, trenutno živi u Srbiji, Londonu i Americi. Završila je školovanje na Akademiji dramske umjetnosti.