Dok su Cece Ražnatović i njezina kći Anastasija jedine članice svoje glazbeno nastrojene obitelji koje su se službeno bavile glazbom, moglo bi vas iznenaditi da je Lidija Ocokoljić bila na pragu stvaranja vlastitog albuma.

  • Tijekom gostovanja u emisiji “Nedjelja kod Minimaksa” u srpnju 1996. godine, Cecina sestra obećala je snimanje albuma, no nažalost to nije ispunila, zbog čega je poznata voditeljica bila pomalo frustrirana. Pjevačica je objasnila da iako ima želju za sudjelovanjem, neodlučnost je sprječava da se potpuno posveti estradnom angažmanu.

Minimax se u šaljivoj maniri raspitivao je li možda Lidija nećakinja, sugerirajući da će nju uvijek zasjeniti Ceci. Lidija je u odgovoru jasno dala do znanja da nema takve aspiracije. Lidija, sestra Mirka Tabaševića, dosljedno je glavna zagovornica omiljene folk zvijezde. Radije se držala podalje od javnosti, vjerojatno je to jedan od faktora koji ju je odvratio od toga da, unatoč talentu, zaroni u glazbene vode. Ipak, Lidija je Cecin pouzdani saveznik, često nazivana misterioznom figurom koja vreba iz pozadine.

– Izlaganje mog osobnog života nikada nije bilo nešto što sam željela, jer nije u skladu s mojim stilom života. Biti javna osoba nikad mi nije bilo potrebno, jer je moja podrška obitelji samorazumljiva. Na poslovnom planu postoje i izazovni i lijepi trenuci. Ove je riječi izgovorila Lidija koja je u braku s bivšim nogometašem Predragom Ocokoljićem postala majka četvero djece.

Svetlana Ražnatović, izvorno poznata kao Veličković, ali češće zvana Ceca, poznata je turbo-folk pjevačica u Srbiji, često slavljena kao “srpska majka”. Tijekom svoje karijere Ceca je izdala ukupno šesnaest studijskih albuma, prodanih u približno sedam milijuna primjeraka, što je čini jednom od najprodavanijih srpskih izvođača u povijesti. Osim glazbenih aktivnosti, Ceca se okušala i u glumi i poduzetništvu.

  • Njen utjecaj na srpsku glazbu i kulturu je nemjerljiv, a njeni albumi i pjesme postaju sastavni dio kulturnog tkiva zemlje. Svetlana Ražnatović, nekadašnja Veličković, rođena je 14. lipnja 1973. godine u Žitoraži, u vrijeme dok je Srbija još bila socijalistička republika. Odrasla u skromnom domaćinstvu, rođena je u porodici Mire, učiteljice, i Slobodana Veličkovića, bravara.

Njezina mlađa sestra Lidija, rođena samo 11 mjeseci nakon nje, upotpunila je njihovu obitelj. Na njezino odrastanje uvelike su utjecali baka i djed, koji su odigrali ključnu ulogu u njezinu odgoju i ranom odrastanju. Cecina strast prema glazbi očitovala se u mladosti, pokazujući njezin prirodni talent. Odabir glazbene karijere nakon završene osnovne škole označio je ključni trenutak u njezinu životu.

  • No, Ceca je shvatila važnost obrazovanja i uspjela je biti izvrsna u školovanju, završivši s odličnim uspjehom srednju veterinarsku školu. Ovo razdoblje njezina života postavilo je temelje za njezin budući uspjeh, ističući njezinu sposobnost da uravnoteži svoje obrazovne i profesionalne težnje.

Svetlana Ražnatović, popularno poznata kao Ceca, na svoj je glazbeni put krenula još u djetinjstvu. Sa samo devet godina debitirala je na kazališnim daskama, a upravo je na obiteljskom odmoru na crnogorskom primorju s trinaest godina svojim iznimnim talentom zaokupila pozornost renomiranog harmonikaša Mirka Kodića. Postao joj je ključni mentor, pružajući neprocjenjivu podršku tijekom snimanja njezina prvog albuma.