Pevačica Suzana Jovanović oduvek je privlačila pažnju svojom izuzetnom prirodnom lepotom. Ipak, kao i mnoge koleginice iz estradnog sveta, i ona je odlučila da istraži mogućnosti plastične hirurgije kako bi poboljšala svoj izgled. Dok je njen prethodni izgled bio potpuno prirodan, Suzana se nedavno odlučila za nekoliko promena.

 

 

 

 

U poslednje vreme, Suzana je izuzetno aktuelna, njene pesme su među najslušanijim na radio-stanicama, a brojne mlade pevačice snimaju popularne “kavere” njenih hitova. Stoga je odlučila da snimi spotove za neke od tih pesama, ali je želela da izgleda bolje nego ikad.

 

Prema izvoru bliskom pevačici, Suzana je po preporuci prijateljice posetila jednog od najpoznatijih beogradskih hirurga i odlučila se na zahvat o kojem je razmišljala već godinama. Ova odluka je bila tempirana kako bi se oporavak završio pre snimanja spotova. Rezultat je bio izvanredan, Suzana je bila prezadovoljna, a razlika u njenom izgledu je bila očigledna.

 

 

 

 

Iako Suzana ima 54 godine, izgleda fantastično, brine se o ishrani, nezi kože i tela, i duhovnoj harmoniji, što bi mnoge mlađe dame mogle da joj pozavide.

 

Ranije je Suzana već otvoreno govorila o svojim planovima za estetsku hirurgiju, čak je i najavila svom suprugu, Saši Popoviću, da planira “remont” povodom svog 50. rođendana. Izgleda da je sada odlučila da sprovede u delo sve što je tada najavljivala. Razlika između Suzane sada i one na početku karijere je očigledna, a Suzana je očigledno zadovoljna svojom odlukom.

 

 

 

 

BONUS TEKST

Suzana Jovanović je srpska pop-folk pevačica koja se istakla svojim dugogodišnjim prisustvom na estradnoj sceni i brojnim hitovima. Rođena je 11. januara 1968. godine u Beogradu, SFR Jugoslavija.Muzikom je počela da se bavi već sa 15 godina. Pevala je na svadbama, ispraćajima i krštenjima, gde su je uočili šefovi nekoliko velikih orkestara toga vremena. Prvu pesmu snimila je na nagovor Bore Dugića, a od tada do danas je snimila 10 albuma i objavila nekoliko singlova.

Karijera Suzane Jovanović započela je osamdesetih godina prošlog veka. Tokom svoje dugogodišnje karijere, postala je prepoznatljiva po svom snažnom glasu, harizmatičnoj pojavi i neospornoj pevačkoj veštini. Suzana je poznata po svojim energičnim nastupima i širokom repertoaru pesama, koji obuhvataju žanrove popa i folka.Par godina posle rođenja ćerke Aleksandre povukla se sa javne scene kako bi se posvetila porodici, a 2010. godine je izdala svoj poslednji album „Ludilo“. Nakon toga usledili su brojni singlovi u izdanju „Grand produkcije“.

Jedan od njenih najvećih hitova je pesma “Volim te, volim”, koja je postala himna mnogim generacijama slušalaca. Pored toga, popularne su i njene pesme “Plavuša”, “Tvoj pogled”, “Beži dok sam mlad”, “Hiljadu ruža”, “Srce u srcu” i mnoge druge.

Iako je pevačica poznata po svom muzičkom radu, Suzana je takođe privukla pažnju javnosti svojom pojavom u raznim televizijskim emisijama i projektima. Takođe, istakla se svojim prisustvom na društvenim mrežama, gde redovno deli delove svoje svakodnevice sa svojim fanovima.

Pored svoje muzičke karijere, Suzana je često bila tema medijskih spekulacija i interesovanja javnosti, posebno kada je reč o njenom privatnom životu. Otvoreno je govorila o svojim odlukama, uključujući i one vezane za estetske korekcije, što je privuklo dodatnu pažnju medija i publike.

Suzana Jovanović je svojom dugovečnom karijerom, harizmom i talentom ostavila neizbrisiv trag na domaćoj estradnoj sceni, te se i dalje smatra jednom od najpoznatijih i najvoljenijih pevačica u regionu.