Nekoliko pojedinaca u lokalnoj industriji napravilo je značajan prodor u poslovni sektor. Neki su stekli vlastite parcele, a drugi su ih naslijedili i sada se bave proizvodnjom na ovim imanjima. Među ovom grupom poduzetnih pojedinaca ima onih koji su krenuli na svoj poduzetnički put od nule i uspjeli stvoriti izuzetne i vrhunske proizvode, svaki sa svojim nevjerovatnim i prepoznatljivim narativom. U ovom idiličnom okruženju, on vodi uspješnu farmu koja se sastoji od nevjerojatnih 150 koza.

Uz odanu suprugu Natašu, ćerku Koviljku i sina Vukadina, Janković je prihvatio seoski život i tek povremeno putuje u Beograd kada mu radne obaveze zahtevaju prisustvo. Njegov primarni fokus je pedantna prerada kozjeg mlijeka, kao i proizvodnja sira i surutke na njegovoj farmi. Zapanjujuće, u relativno kratkom vremenskom periodu, uspeo je da uspostavi veoma prosperitetnu kompaniju koja svoje izuzetne proizvode izvozi u svaki kutak sveta.

Prema Jankovićevim rečima, njegova odluka da se vrati seoskom životu bila je prvenstveno vođena njegovom dubokom željom da njegova deca jedu zdravu i hranljivu hranu, a da istovremeno iskuse čari prirode tokom godina formiranja. Mladi glumac iz lokalne zajednice, Aleksandar Radojičić, u nedavnom pohodu na preduzetništvo, hrabro je zakoračio u poslovni svet upustivši se u farmu acai bobica. Ovaj poduhvat ne samo da je označio njegov ulazak u sferu poslovanja, već je i uveo renomirani brazilski brend, koji se ranije nalazio u Londonu, gradu Beogradu.

Motivisan snažnom željom za nezavisnošću i sigurnošću, Radojičić je otvoreno naveo jednu od svojih primarnih motivacija. Priznao je rizike koji su inherentni u ostvarivanju karijere isključivo u glumi i naglasio važnost rezervnih planova. Prepoznao je vrijednost plana B i plana C, jer nije mogao pouzdano predvidjeti da li će biti dovoljno srećan da se održi samo djelovanjem.