Tragičan slučaj ubistva S. K. (46) iz Doboja i dalje šokira region, a osumnjičena za ovaj zločin je njegova supruga A. K. (33), zajedno sa ćerkom (14) i ljubavnikom (19). Motiv ovog stravičnog zločina navodno je bio koristoljublje, s obzirom da je S. K. bio imućan čovek, vlasnik rent-a-kar agencije i auto-servisa.CRNA UDOVICA! PRE UDAJE ŽIVELA BEZ STRUJE I VODE, A ONDA... Otkriveni detalji o uhapšenoj ženi iz Doboja! "POSTALA JE BAHATA"

Prema izjavama ćerke iz prvog braka S. K., A. K. je odrasla u teškim uslovima siromaštva pre nego što je upoznala njenog oca. Tvrdi se da je A. K. stupila u vanbračnu zajednicu sa S. K. iz koristoljublja, s obzirom na njegovo bogatstvo i društveni status. Iako je ova činjenica bila poznata, nikada nije bilo problema u njihovom odnosu sve do tragedije.

Komšije porodice opisuju A. K. kao osobu koja se uzdigla uz svog supruga i počela se bahato ponašati, naglašavajući da je ranije živela u siromaštvu.

Prema saznanjima, A. K. je planirala ubistvo svog supruga sa ljubavnikom i ćerkom, koristeći lekove kako bi ga omamila i izvršila zločin. Istražitelji tragaju za osobom koja je nabavljala opasne lekove, a to su možda radnici u apoteci ili zdravstvene ustanove. Istražitelji se nadaju da će ova osoba biti ključna u rasvetljavanju slučaja.Istraga otkriva da je sestra A. K., V. M., možda bila uključena u slučaj nabavke opasnih lekova “treana”, koji se koristi kod psihoze i šizofrenije. Sumnja se da je V. M. dobijala recepte za ove lekove od misteriozne osobe, a potom ih dostavljala A. K. njenom ljubavniku. Takođe, istraga nastoji identifikovati misterioznu osobu koja je nabavljala ove lekove.