Prema romskom horoskopu za mjesec mart, svaki znak od navedena 4 znaka Zodijaka može očekivati ​​određene izazove iz nekog segmenta života. Ovaj horoskop crpi inspiraciju iz konvencionalnog ciganskog horoskopa, koji stavlja naglasak na uspostavljanje duhovne i intuitivne veze s nebeskim silama.

Ovan : U vašim emocionalnim vezama postoji mnoštvo dobrote i ljepote. Međutim, očito je da vi i vaš partner trenutno proživljavate razdoblje u kojem vaša veza prolazi povremenu provjeru. Čini se da i vi i vaša voljena osoba imate trenutke udaljenosti i povlačenja, popraćene određenim neuspjesima i stagnacijom. Kako bismo to riješili, predlažem da zajedničke trenutke iskoristite za opuštanje, ljubav i uživanje. Ako je moguće, razmislite o kraćem zajedničkom putovanju krajem mjeseca, jer bi to moglo uvelike koristiti vašoj vezi. S druge strane, ako ste slobodni, postoji šansa da neočekivano sretnete bivšeg emotivnog partnera. Ovaj će vam susret omogućiti da se nakratko vratite u prošlost i uživate u vezi. Nadalje, krajem ožujka postoji mogućnost upoznavanja nekog novog tijekom nekog druženja ili spoja.

Posao : Vaša predanost poslovnom sektoru bit će nepokolebljiva, vjerojatno zbog toga što ste prepoznali pogodno vrijeme za značajan napredak. Dok će vaši odnosi s kolegama uglavnom biti skladni, sredinom mjeseca može doći do manjih nesuglasica. Kako uđete u drugi tjedan, suočit ćete se s izazovnijim razdobljem koje zahtijeva značajan napor, ali također sadrži potencijal za uspjeh. Treći tjedan ožujka pokazao se kao najunosniji za vas, osobito ako se uključite u međunarodne suradnje.

Zdravlje : Kako pojedinci stare, njihove krvne žile postaju ranjivije. Preporučljivo je pratiti razinu kolesterola u krvi. Za mlađu generaciju, povećanje tjelesne aktivnosti i smanjenje unosa slatkih poslastica bilo bi korisno.

BIK : Ako vam je raspored prenatrpan, pred vama je složen i zahtjevan mjesec. Vaš odnos s drugom osobom bit će fluktuiran, ponekad ispunjen intenzivnim emocijama i strastima, dok će drugi put zajednički trenuci biti ispunjeni raspravama i napetostima. Pritisak je posebno visok tijekom trećeg tjedna, stoga je ključno poboljšati komunikaciju s partnerom i ne dopustiti da njihova nesmotrenost izazove sukobe. Možda ćete se upustiti u flert, iako ni po tom pitanju niste posve nevini. Ako ste slobodni, važno je da budete aktivni i družite se jer posjećivanje događanja i proslava može dovesti do intrigantnih veza. Vaša senzualnost i strast bit će pojačani tijekom ovog mjeseca, čineći vas otvorenim za povremene susrete koji se mogu pojaviti, posebno u ranim fazama drugog tjedna.

Posao : Očekivanja od dosadašnjih dogovora i suradnji su dosta velika. Iako se čini da su stvari u vašem partnerstvu stabilne, važno je da ne postanete samozadovoljni. Ožujak može donijeti preispitivanje određenih suradnji, a treći tjedan u mjesecu mogao bi donijeti nagle promjene, neočekivane situacije, sukobe i zategnute odnose. Međutim, donošenjem mudrih odluka i promišljenim pristupom situaciji možete ublažiti eventualnu štetu.

Zdravlje : Održavanje hranjive i uravnotežene prehrane je ključno. Važno je napomenuti da stres može oslabiti imunološki sustav, čineći pojedince sklonijima prehladama i virusima.

BLIZANCI : Tijekom mjeseca ožujka ključno je dati prioritet izgradnji temelja otvorene i učinkovite komunikacije sa svojim emocionalno povezanim partnerom. Ovo je posebno važno jer bi vaša veza mogla naići na neke izazove na tom putu. Ove prepreke mogu nastati zbog vaše ograničene dostupnosti voljenoj osobi, jer osobni interesi mogu oduzeti vaše vrijeme i pažnju. Osim toga, vaš partner može postati sumnjičav ili nelagodan kada otkrije vaše dopisivanje s bivšim partnerom ili dugogodišnjim poznanikom. Imperativ je biti iskren prema sebi i prema partneru. Posvetite više vremena i truda njegovanju vašeg odnosa, s ciljem da ga ojačate, a ne oslabite. Za one koji su slobodni postoji mogućnost kratkog seksualnog susreta s bivšom ljubavnicom. Iako kratkotrajno, ovo iskustvo obećava zanimljive trenutke i uživanje. Općenito, prilike za nove veze i flert mogu se pojaviti za samce, ali niti jedna od ovih interakcija vjerojatno neće napredovati u nešto ozbiljnije u ovom trenutku.

Posao : Iako bi moglo biti prepreka u vašim poslovnim nastojanjima u drugom dijelu drugog desetljeća ožujka, na kraju ćete pronaći zadovoljstvo u krajnjim rezultatima. Mora se priznati da će briljirati oni koji surađuju s pojedincima iz drugih zemalja, budući da se spremaju brojne unosne poslovne prilike. U suštini, pred vama je obećavajući mjesec, koji karakterizira vaš proaktivan pristup, mnoštvo veza i dovoljno mogućnosti da se upustite u značajne pothvate. Financijska dobit pritjecat će vam iz raznih izvora.

Zdravlje : Za mlađe osobe u populaciji Blizanaca, svi zdravstveni problemi koji se pojave obično su privremene prirode. Međutim, starije osobe trebaju voditi računa o kroničnim bolestima, kao io zdravlju svojih pluća i bronha.

RAK : Kvaliteta komunikacije s emocionalnim partnerom možda neće ispuniti vaša očekivanja, što ukazuje na nezadovoljstvo u vezi. Ipak, nastojat ćete oživjeti vezu, koja će se u prve dvije trećine ožujka pokazati prilično značajnom. U ovom razdoblju postoji mogućnost neusklađenosti ili nedovoljno vremena za njegovanje veze. Tek na početku posljednje trećine ući ćete u življu fazu, gdje će u prvi plan doći dosad potisnuta pitanja. To će donijeti osjećaj olakšanja i oslobađanja od rastućeg pritiska. Za slobodne osobe rođene u znaku Raka, malo je vjerojatno da ćete tijekom prve dvije trećine mjeseca naići na nekoga prikladnog za ljubav i posvećenu vezu. Stoga je u ovom razdoblju preporučljivo usredotočiti se na samootkrivanje. Ulaskom u treću dekadu godine dolazi do osjetnog pomaka koji donosi povećanu aktivnost i društvenost. Ova promjena otvara područje istinskih mogućnosti. Ipak, važno je biti oprezan kada se radi o ulasku u veze. Odvojite vrijeme kako biste istinski razumjeli i upoznali se sa svojim potencijalnim partnerom prije donošenja ishitrenih odluka.

Posao : U vašem poslovnom okruženju postoji obilje nejasnoća i nepredvidivosti. Postoji osjećaj nedostatka potrebnog znanja, kao da se određeni događaji i transakcije događaju tajno, skriveno od vaše svijesti. Razborito je svim informacijama pristupati s oprezom, osobito u prvim tjednima ožujka. Preporučljivo je suzdržati se od pokretanja bilo kakvih novih partnerstava tijekom ovog razdoblja, jer se mogu pokazati nepouzdanima i nesigurnima. Međutim, kako mjesec odmiče, druga polovica predstavlja obećavajuće prilike i bolji odnos s poslovnim suradnicima i kolegama.

Zdravlje : Za osobe koje su starije, njihov imunološki sustav može doživjeti fluktuacije, što dovodi do veće osjetljivosti na prehlade i potencijalno pogoršanje kroničnih stanja. S druge strane, mlađi pojedinci mogu primijetiti promjene u svom mentalnom blagostanju tijekom početnog dijela mjeseca.