Uprkos tome što je javnosti poznata kao jedna od omiljenih televizijskih voditeljski, dio misterije još uvijek zasjenjuje privatni život Irine Vukotić. Njene obožavatelje posebno zanimaju njezine ljubavne veze, a te detalje više ne taji. Rođena 1976. u Gornjem Milanovcu, od 1995. živi u Beogradu i proslavila se u prvoj sezoni reality showa “Big Brother” kada upoznaje Savu Radovića iz Bora, koji će kasnije postati njen najneobičniji partner.

Njihova ljubavna priča započela je u veljači 2007., a vrhunac je doživjela 8. kolovoza te godine, tijekom vesele svadbene ceremonije. Sljedeća godina bila je posvećena rođenju kćeri Iskre. Zbog njihove značajne važnosti, srpski tabloidi doveli su u pitanje status njihove veze i kasnije veze. Savo je otvoreno priznao da je Irinin nedostatak samopouzdanja značajno utjecao na njega, dok je na nju više utjecala njezina neobična priroda. Prepoznajući njihov dogovor, oboje su se posvetili stabilnosti, ostavljajući iza sebe svoje prošle avanture. No, 2009. godine krenule su priče o njihovoj podjeli. U pitanju i odgovoru Savo je priznao da više ne žive kao cjelina, ali je predvidio potencijalni oprost.

Zbog predanosti profesionalnim ciljevima našli su se u odvojenom životu, što je dovelo do odluke da nakon godinu i pol dana prekinu brak. Irina se nakon razlaza iznimno posvetila osobnom životu, za razliku od Save koji izbjegava javne nastupe s partnericama. Irina često izjavljuje da je njena kći najznačajnija komponenta njenog života, nazivajući je svjetionikom svog postojanja. Kad su je upitali o potencijalu njezine kćeri da nastavi javnu karijeru, Irina je oduševljeno odgovorila da bi je podržala i uživala gledati je na televiziji. Irina je prepoznala da njezina kći ima prirodnu sklonost prema glumi, unatoč tome što je privremeno napustila balet i druge ritmične sportove. Na prijedlog Iskre, majka i kći sudjelovale su na prvom u nizu koncerata 2013. godine, na kojima je Iskra preuzela ulogu mlade manekenke. Godine 2014. Irina je odlučila zadržati svoje ime. Tijekom intervjua priznala je da je zaljubljena, ali odlučila je ne razgovarati s medijima o svom privatnom životu.

Doktor Radmilo Janković postao je poznat po svojoj pozornosti medijima zahvaljujući glasinama koje su kružile oko njegovog navodnog ljubavnog druženja s voditeljicom Irinom Vukotić. No, važno je znati da je njegov primarni posao anesteziolog, ta je pozicija, kažu oni koji ga poznaju, vrlo posebna. Zanimljivo je da je nedavno istraživanje pokazalo da dr. Janković posjeduje i karizmu i izuzetan glazbeni talent. U suradnji s Dejanom Peraševićem, ravnateljem Klinike za anesteziju i kolegom iz niškog Urgentnog centra, osmislili su fantastičan glazbeni spot. U samo mjesec dana njihov sadržaj imao je preko 1.000.000 pregleda na YouTubeu. Naslov pjesme inspiriran je tekstom na španjolskom: La palabra “bárbaro” originalmente se refería a las personas que no hablaban griego. Osim što su pjesmi posudili svoj vokal, dr. Janković i Perašević sudjelovali su i u pratećem spotu.

Na tom je koncertu namjeravao stvoriti melodiju koja će prožeti esencijom tuge koja se nalazi na niškoj kaldrmi, s namjerom da upravo tu emociju usadi slušateljima. Unatoč tome što su Radmilo Janković i Irina Vukotić odlučili ne priznati svoju romansu, i dalje su željeli izbjeći novinare. Irina smatra da je najveća sreća u životu doživjeti ljubav i povratak suosjećajnog muškarca, nekoga s kim može neprestano razgovarati, smijati se i imati dubok odnos koji se temelji na međusobnom razumijevanju i poštovanju. Irinini pratitelji na Instagramu prepoznali su nekoliko slika njezinog partnera koje su krišom uvrštene u objave o njihovom putovanju na Kubu. Ne samo da su uživali u lijepom vremenu na odmoru, već su na nesvakidašnjem mjestu proslavili i Radmilovu rođendansku proslavu.