Zdravko Čolić je nadaleko poznat i slavljen kao istaknuta ličnost u industriji pop muzike, prvenstveno zbog svog jedinstvenog muzičkog stila i zadivljujuće ličnosti. Tokom više od jedne decenije, konstantno je ostao među najomiljenijim pevačima u regionu, postižući ogromnu popularnost i divljenje obožavalaca širom svih zemalja koje su nekada činile bivšu Jugoslaviju.

Zanimljivo, Čolić se ističe kao jedan od rijetkih umjetnika koji je uspio postići široko prihvaćenost i obožavanje u cijelom regionu. Njegovi nastupi uživo nisu ništa drugo do izuzetni, privlače ogromnu publiku i konstantno se rasprodaju zbog ogromne potražnje za njegovom muzikom.

Uprkos njegovim zajedničkim naporima da očuva privatnost svoje porodice, njegova ćerka je sada odrasla i prihvatila je društvene mreže kao platformu za dijeljenje pogleda iz svog privatnog života sa svojim pratiocima. Zdravko Čolić, visoko cijenjeni vokal, uložio je sve napore da ispuni želje svojih obožavanih kćerki, Une i Lare, osiguravajući da imaju sve za čim su čeznule. Kako su procvjetali u adolescentskim godinama, modna i maloprodajna terapija su se pojavile kao značajan aspekt njihovih života. Jasno je da obje djevojke posjeduju nepokolebljivu volju da ulažu u vrhunske odjevne komade, o čemu govori nedavna objava Lare Čolić na Instagramu, na kojoj je ponosno izložila svoj izvrstan par čizama.

Razgovor je usredsređen na popularni dizajn „Živanša“, koji je dostupan već deceniju i čija je cena 280.000 dinara. Ove sezone, čizme Shark izazvale su veliko interesovanje modnih žena. Zapravo, mnogi od njih su je naveli kao jedan od svoja tri najbolja izbora obuće za predstojeću jesenju sezonu. Čizme Lare Čolić predstavljaju odličan dodatak jesenskom ansamblu koji bez muke spaja eleganciju i udobnost.